SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Meteoroloji Duyurdu.. 'Kuvvetli Yağış Var'

Meteoroloji Duyurdu.. 'Kuvvetli Yağış Var'
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 3 Şubat Cuma'yı 4 Şubat Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra Malatya'da kar yağışı olacağını, yağışların Doğanşehir, Doğanyol, Pütürge ve Yeşilyurt bölgesinde yer yer kuvvetl olarak görüleceği tahminini duyurdu.

Meteoroloji bölge genelinde yağışların 5,6 ve 7 Şubat'ta kuvvetli yağış olarak görüleceğini ve 8 Şubat'ta etkisini kaybetmesinin beklendiğini belirtirken, Malatya Valiliği de yağışlarla ilgili olarak bir duyuru yayınladı.

Duyuru şöyle:

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mert vab (1 yıl önce)
    sayın valim batman dan gelmiş sanırım tatil yapmaz.. ama; Eğitim ŞART ama SAĞLIK OLMAZSA NE YAPAYIM EĞİTİMİ :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    gecen hafta engelli personeli unutan valilik ufacik cocuklarada kiymaz umarim buzlanmada okul bahcelerine cikacak ve dusup ya sakatlanacak yada agiz yuzleri parcalanacak yeni valimizin malatyayi gormezden gelmesi cok uzucü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Kendi evimin valisi olaraktan 2 gün çocuklarıma tatil verdim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Belediye hiçbir yeri temizlememis. Heryer buz ve kar. Belediye otobusleride olmasa ana yollar kapalı kalacak. Kar temizlemiyorsunuz bari tatili 2 gün daha uzattirin ise yarayin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Turgay (1 yıl önce)
    Okul tatili 2 gün uzatılır gibime geliyor, çocuklarımız buzlu ve kaygan yollarda okula nasıl gidecek. Ayrıca okul tatil olduktan sonra hastanelerin acil servisleri yüzde 70 boşaldı. Ortalıkta dolaşan salgının yayılma yerlerinin başında okullar geliyor..
    %96
    %4
    Yanıtla