SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Etkili Oluyor

0
Güncellendi - 2018-12-31 05:54:33
Kar Yağışı Etkili Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başlayan kar yağışı özellikle ilçelerde etkisini gösteriyor.

Pazar sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kent genelinde bir çok bölgede etkisini sürdürüyor. Özelikle ilçelerde daha çok etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler de zaman zaman güçlük çekiyor. Kar yağışının etkili olduğu ilçelerden biri olan Arguvan ilçesinde bir çok köy yolu ulaşıma kapanırken ilçe merkezinde de her yer beyaza büründü. Uzun bir aradan sonra kar yağışının etkili olduğu ilçede bu durum ise en çok üreticilerin yüzünü güldürüyor.

Yine Malatya-Kayseri karayolu üzerinde yer alan Darende ilçesinde de kar etkili olmaya devam ediyor. Yollarda tipi ve buzlanma nedeniyle ağır tonajlı araçlar ilçe merkezinde bekliyor.

Hekimhan’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Malatya - Sivas karayolunu kullanan sürücüler, zor anlar yaşadı. Sürücüler, kar lastiği ve zincir takarak yollarına devam edebiliyorlar. Hekimhan ilçe merkezinde de etkili olan kar sonrası kent beyaza büründü.

İlçe merkezinde belediye ekipleri ana güzergahları açık tutabilmek için karla mücadele çalışmasına başladı. Akşam saatlerinde ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde don beklendiği ifade edildi.

SİNCİK- MALATYA YOLU

Bu arada Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından 4 gündür kapalı olan Sincik-Malatya yolunda Karayolları ile İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının ardından bölgede etkili olan tipi nedeniyle kar kalınlığı yer yer 1 metreyi geçti. Ekipler, gün içerisinde çalışmaları tamamlayacaklarını, Sincik-Malatya karayolunu ulaşıma açacaklarını söylediler. Ekipler, vatandaşların yollarda mağdur kalmaması için, rahat ve güvenilir bir yolculuk yapabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını vurguladılar.

iha- AA

Arguvan

Darende

Hekimhan

Sincik- Malatya yolu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız