SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakolda Dehşet! Polisin Boğazını Kesti

0
Güncellendi - 2018-08-01 00:39:24
Karakolda Dehşet! Polisin Boğazını Kesti
A- A+ PAYLAŞ

Polis merkezinde meydana gelen olayda, 45 yaşındaki polis memuru boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Malatya'da, sivil memur olarak görev yapan Suat Y., polis memuru Şerif Dağ'ı (45) boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Eskimalatya'da Meydanbaşı Mahallesindeki Battalgazi Hükümet Konağı'nda bulunan Battalgazi Polis Merkezi Amirliği'nde meydana geldi. Battalgazi Polis Merkezi Amirliğinde sivil memur olarak görev yapan Suat Y., ile polis memuru Şerif Dağ arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Suat Y., polis memuru Şerif Dağ'ı boğazından bıçaklayarak yaraladı.

Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Dağ (yandaki fotoğrafta), ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Hastaneye çok sayıda polis yönlendirilirken, sürekli kan anonsu yapıldı. Polis memuru Şerif Dağ, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay sonrası Suat Y., polisler tarafından gözaltına alınırken, olay yerin inceleme ekipleri Battalgazi Polis Merkezi Amirliğinde uzun süre çalışma yaptı. 

Öldürülen polis memurunun Elazığ- Maden'li olduğu öğrenildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Misafir (6 yıl önce)
    Belinden silahı alınan ve geri hizmete çekilen eski bir polis memuru tarafından böyle üzücü bir olay gerçekleşti.herkesi illa calistiracagim diye bir zihniyeti bırakmalı devlet politikası.geri hizmet de nedir.ruh hastası insanı emekli edeceksin.adam kendisine satasanlarla değil kendisini sevip araya girip ayıran adamı katlediyor.suclu devletin bu politikası.emekli et ver normal düzeyde bir emekli maaşı.boyle durumlar bir çok kurumda var.ve özellikle bazı yerler toplama kampı gibi.adama abi bu çöpü döker misin bile diyemiyosun.iste gider böyle tuvalette bıçağını ayarlar gelir boğazını keser şeytanın bir vesvesesiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aksaclı (6 yıl önce)
    Emniyet kurumlarında her ilde psikolojik sorunlarından dolayı silahı elinden alınıp geri hizmette calisan en az 10-20 kişi var .bence devletin bu tür vakaların tekrar yasanmamasi için bunları emekliye sevk etmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (6 yıl önce)
    Haber Yanlış Arkadaşlar Duyuma göre Yorum Yapmayın..Olayı Yapanda Eski Polis..Şizofren Olduğu için geri Hizmete alınan Birisi Ortada Tartışma felan Yok..Adam Kafadan önce diğer mesai arkadaşlarına çatıyor olayı Araya girenler olayı sakinlestiriyor..hatta o an özür dileyip ordan uzaklaşıyor..Sonrasında ise Ekmek Bıçağını Alıp Rahmetli hiç birşeyden habersiz madasında otururken Gelip Aniden Boğazını Kesiyor..Bu pozisyonda her kurumda Çalışan insan özürlü Kadrosunda her kurumda var nerdeyse..Öncelikle buna bir çözüm bulunmali..Yoksa bu olay ne ilk nede Son olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (6 yıl önce)
    allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (6 yıl önce)
    Tv lerde dizilerde herşey o kadar aleni ki. Küçücük çocuklar reklamlarda çizgi filmlerde bile şiddeti izliyorlar . Peki sigara ve alkolu gösterilmiyor neden, Çünkü insanlar etkileniyor. O yüzden izleyince ve bir sigara görünce bu anlamda teşvik etmeme adına gösterilmiyor. Yoksa ceza geliyor. Tamam Mantıklı. Yani madem etkileniyorsa tamam, anlarım. O zaman neden kadına karşı şiddeti görüyoruz? O zaman neden bir dizinin konusu tecavüz oluyor? Neden başrollerdeki adamlar yol ortasında silahları havada uçurtuyor.bağırıp çağırıp vurup öldürüp kahraman oluyor. Madem dizi izleyip de insanlar etkileniyorsa o zaman demek ki bunu izleyip de etkilenip bunları yaparak bunun normal bir şey olduğunu göstermiş oluyoruz. Sonrada insanlar artık çığrından çıkıyor. Rabbim sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtlar vadisi ve Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizileri derhal kaldırılmalıdır.Ortalıkta bu dizi karakterlerine özenen bir sürü o.ç var.Ayrıca toplumun ahlakını bozan zengin erkek fakir kız ya da tam tersi.olan dizilerde kaldırılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıklarına tamamen katılıyorum ama bu olayın bu yazdıklarınla bir alakası yok olayı gerçekleştiren kişi ruhsal sıkıntılı ve polislikten sivil memurluğa alınmış biri Rabbım ölen polisimizin yakınlarına sabır versin zor bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin..Bu kardeşimizde görevi başında vefat ettiğinden şehit olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • buna sen mi karar veriyorsun !!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin polisimize.Tv lerde bozaz kesme sahnelerini kahramanlık diye pompalarsak olacağı bu.Eskiden Malatyamızda kavga haberi duymazdık.Son yıllarda hergün bir cinayet haberi alır olduk.Ve sebebide hiç kimseyi ilgilendirmiyor.Siyasilerimizde Akçadağa,Doğanşehire yaptıkları cezaevleri ile övünüyorlar.Yapın yapın sn vekilim daha çok cezaevi yapın bu gidişle çok cezaevine ihtiyacımız olacak
    0
    0
    Yanıtla