SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kardeşini Kurtardı, Kendisi Boğuldu

Kardeşini Kurtardı, Kendisi Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Suriyeli bir genç baraj gölünde boğulmak üzere olan kardeşini kurtardı, ancak kendisi boğuldu.

Olay, Battalgazi İlçesi Karakaya Barajı Atabey iskelesinde meydana geldi. Suriyeli Ahmet El İsa (20) baraj gölünde çırpındığını gördüğü kardeşini kurtarmak için suya atladı. 
Kardeşini boğulmaktan kurtaran İsa, bir süre sonra gözden kayboldu.

Çevredeki vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi de gönderildi. Su altı arama ve kurtarma ekibi, Ahmet El İsa’nın cansız bedenine kıyıya 60 metre uzaklıkta ve 12 metre derinlikte ulaşarak, karaya çıkarttı.

İsa’nın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Asli (1 yıl önce)
    Ogün oradaydik . Olaya şahit olduk ailemle. Sahil boyu çoluk çocuk kadın erkek çok kalabalık bir şekilde çoğu yüzme bilmeden baraj icindelerdi.. kaza geliyorum diye bangır bangır bağırıyordu ama kimsenin umurunda değildi. Ben çocuklarımın ayağını suya değdirmedim tehlikeli diye küçücük çocuklar yanlarında büyük olmadan aciliyorlardi suda... Ve sonunda malesef beklenen ama.istenmeyen oldu...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali veli (1 yıl önce)Asli isimli kullanıcı yorumuna
    Feribot balkonuna çıkıp yüksekten atlıyorlardı. Birde ıslık çalıp bağırarak kendilerine bakmaları için insanlara show yapıyorlardı. . Adam neden insanların huzurunu bozmak ister ki, sırf kendisine bakılsın diye . . Oturan çoğu aile kalkıp gittiler tabi bizlerde kalkıp gitmiştik. . Böyle bir ölüm olmamalıydı, üzüldüm. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ölen sonuçta bir insan, sırf Suriyeli olduğu için rahmet okuyana eksi verenler Allah ıslah etsin sizi.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Boğulmak üzereyken kurtarılan bir kardeş… Kardeşini kurtarıp ölen bir abi… Bir kocaman yaşam gerçeği işte… Yaşa yaşayabilirsen… Allah rahmet eylesin o kahraman ağabeye. Allah o kardeşe yaşama kolaylığı versin, bitmeyen sabır versin inşallah.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ebru (1 yıl önce)
    Ali bey burda bir genç çocuk Kardeşini kurtarmak için hayatını kaybetmiş. Allah rahmet etsin gencecik çocuk diyeceğinize “Suriyeliler her yerde kural tanımıyor artık” yazmışsınız her şeyden önce Dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun hiç önemli değil insan insandır evet Suriyeli vatandaşlardan tabi ki de rahatsız olabilirsiniz dile getirebilirsiniz ama o yorumun yeri bir gencin ölüm haberinin altı olmamalı. Benim nacizane fikrim budur . Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Vatanperver (1 yıl önce)Ebru isimli kullanıcı yorumuna
    Çok seviyorsanız alın evinizde besleyin. Bu millet suriyelilerden illallah etmiş durumda
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Ben de burda yaşamalarından rahatsızım fakat ölümlerine sevinecek kadar vicdanımı kaybetmedim . Siz evinizde besleyin demişsiniz Evimde besleme gelince de zaten memlekette bir çok beyefendi Suriyeli hanımlar aldılar kimileri ikinci eş olarak aldı ben değilim meraklı olan ama meraklı olanlar aldı beyefendi .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım, Gaziantep te yaşıyoruz. Suriyeliler yüzünden memleketimizde çok mağduruz. Çok istiyorsanız Allah size de Suriyeli komşular nasip etsin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bizlerde bu durumdan muzdaripiz beyefendi. Fakat şikayetlerimizi dile getirirken yerli yerinde makamlara ve yeri zamanı doğru haberlere yazıyoruz . Ölen gençlerin haberlerinin altına sadece Allah rahmet etsin yazarız üzüntümüzü dile getiririz . Genç bir abinin kardeşini kurtarmak için can vermesine üzüldük vicdansız değiliz . Dini ırkı memleketi ne olursa olsun bir can neticede .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Gecen sene de kurban bayrami sonrasi yanimizda suriyeli bir genc tam o noktada bogulmustu. Bu suriyeliler kural tanimaz oldular. Yazik gunah. Her yerde varlar devletimiz bir onlem almali
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,Üzücü bir olay lütfen bilmediğimiz sulara girmeyelim .
    %69
    %31
    Yanıtla