SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kasımpaşa Bireysel Hataları Değerlendirdi"

0
Güncellendi - 2018-11-25 22:11:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, istemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Bulut, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, güçlü bir takımla karşı karşıya geldiklerini belirterek, "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kasımpaşa, yaptığımız bireysel hataları cezalandırdı. Yediğimiz erken gol istediğimiz oyunu sergilememize engel oldu." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda hücumda etkili olmaya çalıştıklarını aktaran Erol Bulut, "Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kasımpaşa, ikinci golü attıktan sonra hızlı hücumlarla bulduğu pozisyonları değerlendirdi ve haklı bir 3 puan aldı." diye konuştu.

Erol Bulut, sarı-siyahlı takımın Brezilyalı futbolcusu Guilherme'nin maç kadrosunda yer almaması ile ilgili bir soruya, "Guilherme bizim için çok değerli bir futbolcu. Eski takımı Benevento'da yaşadığı baldır sakatlığı nüksetti. Bu yüzden onu kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Guilherme'nin yokluğu bizi hücum anlamında etkiledi. Tedavi süreci 1-2 hafta sürecek." cevabını verdi.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Yeni Malatyaspor karşısında daha fazla gol atarak galip gelebileceklerini ifade ederek, "Kasımpaşa bu ülkeyi Avrupa’da temsil etme görevini kafasına koymuştur” dedi.

Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Haftanın en tempolu maçı olduğunu ifade eden Denizli, "Kasımpaşa olarak kendimize hedef koyduk. Hedefi olan takımlar bazen riskli futbol tercih edebilir. İçeride dışarıda değişmeyen oyun anlayışına sahibiz. Taraftarı mutlu edecek futbol ve bunun yanında da mutlu edecek sonuç oldu. Gollü maç olabilirdi. Daha fazla atabilirdik. Neticede sıralamada yanımızdaki rakibi böyle bir oyunla böyle bir skorla ekarte ettiğimiz için mutluyuz. Bu takım futbol oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

Kadrolarının kısıtlı olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, bu süreçte genç oyuncularına daha fazla süre alacağını belirterek, “Kadromuz bugün itibariyle kısıtlı. 4-5 arkadaşımız aramızda değildi. Bu gençler için önemli fırsat. Onlara daha fazla süre vereceğim. Sıralamada düşündüğümüz yerdeyiz diyebilirim. İlerleyen haftalarda bunu devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Türkiye’de hangi stat olursa olsun her maçtan her sonuç çıkabilir. Hiçbiri sürpriz değildir. Daha az sayıda taraftara sahibiz ama içtenlikle destekledikleri zaman farklı oluyor. Hem taraftar hem de izleyici sayımızı arttıracağız" diye konuştu.

Mustafa Denizli, hedeflerinin maç başına 2 puan olduğunu vurgulayarak, bu hedefi sezon sonunda gerçekleştirmek istediklerini anlatarak, "Hedeflediğimiz yer başka, bu haftalar için düşündüğümüz yer başka. Mücadelede sonuç olarak Kasımpaşa bu ülkeyi Avrupa kupalarında temsil etmek görevini kafasın koydu. Önümüzdeki haftalar bunu daha iyi yerlere taşıyabiliriz. Neticede futbolda her türlü sonuç var. Düşündüğümüz yer bu maç başına iki puan civarında. Türkiye’de sezonu böyle bitirdiğinizde geniş hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun biraz üzeri de üstünüzde takım bulunmaması demektir. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu ortalamayı tuttururuz" değerlendirmesini yaptı.

Kasımpaşa- Evkur Yeni Malatyaspor maçının saatinin değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na bir talepte bulunduklarını ifade ederek, "Türkiye Futbol Federasyonu’na bir talebimiz oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, bu talebimizi son derece yerinde buldu. 5 hafta üst üste 13.30 da oynuyoruz. Bunu söylerken de dışarıdaki maçlar sorun değil. İstanbul’daki trafik bizi diğer takımlardan farklı konuma koyuyor. Ama 5 hafta üst üste olunca gariplik oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu bu talebimizi yerinde buldu. Müsabaka saatini değiştirdi. Haklı bir talepti" dedi.

İstanbul, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • 44ms (5 yıl önce)
    Hocam butalip yedeği alınması lazım. Topa sanki acı vermemek için vurmayayim diyor. Kardeş bu TOP hızlı vurmazsan gol olmaz diyen yokmu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Kasımpaşa belkide şampiyon adayı sözüm yok.ama erkan kaş ın ciddiyetten uzak yalandan koşması sanki lütfen ile oynuyorum havasındaydı..kızgınlığın çok fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Yahu kardesim yenildik yenildikte bu ahmet ildiz nasil fitbolcu olmus anlamiyorum bu adamin ilk 11de ne işi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Guilerme, Donald, Mina'nın yokluğunda böyle bir takıma karşı yenilmenin abartılacak bi tarafı yok. Takımda herşey yolunda, hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Yenildiğimiz takım şampiyonluğa oynuyor nede olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    ÖNE GEÇTTİĞİMİZ MAÇLARI. İYİ DEFANS YAPTIĞIMIZDAN DOLAYI VERMİYORUZ. GERİYE DÜŞTTÜĞÜMÜZ MAÇLARI ÇEVİRECEK YETENEĞE VE AKILLI TOP OYNAMADIĞIMIZDAN DOLAYI ÇEVİREMİYORUZ. EREN TOZLU İLE.. RAHMAN BUĞRA İLE ERKAN KAŞLA KURTARAMAYIZ. BU SAYDIĞIM TOPÇULAR TFF.1. LİG OYUNCUSU
    0
    0
    Yanıtla
  • Clas (5 yıl önce)
    Yaa Ben Bu Takımı Deplasmanlarda Tanıyamıyorum Yendiğimiz Maçlarda Dahi Gercekten Cok Kötüyüz......! Lütfen Kızmayın Ama.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Abartmanin anlami yok basit bir takima yenilmedik cok iyi bir takima yenildik adamlarin golcusu takir takir atiyor ortasahasi her topu ileriye tasiyor erken bir golde zaten bizim taktigin islemesini bozdu simdi akhisari yenip kaldigimiz yerden devam etmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk (5 yıl önce)
    Klavye kahramanları,hemen felaket tellallığına soyunmayın.Düşünün bir kere mina ,murat akça,guilherme niye yoktu.Ha bir düşünün bakalım.Beklentiyi artırmıyalım beyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen hangi maçı izledin yeşilyurt maçına mı baktın? murat akça da murat yıldırımda oynadı... haberi okuyup yorum yap klavye kahramanı olmayan haluk bey. guilherme sakat diye oynamadı... ne arıyosun altında hasut musun sen?
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Takım yarından itibaren Akhisar maçına ciddi şekilde hazırlanmalı.Kendimize gelmek için çok çalışmalıyız.⚽?⚽
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Her maçı alamayiz eğri oturup doğru konuşmak lazım, guilherme nin eksikliğini tolere edemedik Kasımpaşa da daha iyi oynadı önümüzdeki maclara bakacaz hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kazanabilirdik maçı. biraz beceriksizlik biraz bencillik böyle bir sonuç doğurdu ortaya. her maç alınmaz tabikide alınamaz ama coşkulu oynayıp maç kazandığımızı göremedim. sanki ilk kez oynuyorlar . düzelir inşallah statta her zaman desteğe devam...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Maç boyunca bireysel hata yapmadığımız an oldumu?Erkanı daha önce oyundan almalıydın.Mina ve Guilherme nin yokluğu çok belliydi.Erkan ve pereira kesinlikle ilk onbirde olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla