SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katipoğlu, Yeşilyurt'tan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Katipoğlu, Yeşilyurt'tan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Uzun yıllara dayanan yerel yönetim tecrübesine sahip olan Mustafa Katipoğlu (fotoğrafta sağdaki), Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Katipoğlu'nun aday adaylığı başvurusu, düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Aday adaylığı için AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’nda evraklarını İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı’ya teslim eden Mustafa Katipoğlu,  burada yaptığı konuşmada 30 yıla dayanan bir yerel yönetim tecrübesi olduğunu belirterek, “İlgimizle birikimimizle tecrübemizle çok iyi bir ekip kuracağımıza, ekibimizi kurmaya başladığımızı ve bu ekiple şehrimizin, ilçemizin genel sorunlarını biliyoruz. Hangi noktalara temas edeceğimizi biliyoruz ilçemizin genel sorunlarına çözüm getireceğimizi biliyoruz" dedi.

Katipoğlu, özellikle 6 Şubat'ta yaşanan depremin şehre büyük zarar verdiğini belirterek "Dünyada hiçbir devlet yok ki bu yükün altından kalksın bunu. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz bunu başarabilirdi” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkedeki milli birlik ve beraberlikle deprem yaralarının sarıldığını ifade eden Katipoğlu, “Bir yandan şehirlerimiz tekrar imar ve ihya ediliyor, inşallah bizler de yerel yönetimlere bu noktada çok iş düşüyor. 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilip göreve geldiğimiz takdirde tecrübemizle ve inşallah iyi bir ekiple en kısa sürede vakit geçirmeden işe koyulacağız. İlk günümüzde hayırlı olsun ziyaretlerinden önce ilk önceliğimiz işimiz şehrimiz olacak, ilçemiz olacak. Bizim sevdamız tabii Malatya Yeşilyurt, yıllardır bu şehirde doğduk, büyüdük. Bu ilçede ikamet ediyoruz. Rabbim inşallah muvaffak eder" şeklinde konuştu.

Şehri imar ederken gönülleri de kazanmaya odaklanacaklarını ifade eden Katipoğlu, Yeşilyurt'ta aç ve açıkta kimsenin kalmaması için engellilerden yaşlılara kadar her kesimi kapsayan bir hizmet anlayışı benimseyeceklerini söyledi.

Yeşilyurt'un her kesimini kucaklayacak projelerinin olduğunu ifade eden Katipoğlu, fiziki yatırımların yanı sıra gönül projelerine de önem vereceklerini dile getirdi.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise Mustafa Katipoğlu'nun belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını dileyerek, "Rabbim hem kendisi için hem de ilçemiz için hayırlı uğurlu eylesin inşallah. Şehrimiz için hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah el birliğiyle depremde büyük yara alan şehrimizin her bir beldesini her bir mahallesini imar ve inşaata çalışma. Nasip etsin diyorum" ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 ay önce)
    öznur ablan la ahmet çakır abin arkanda yürü be kim tutar seni bütün kapılar sana açılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna (5 ay önce)
    Sayın başkanımıza çıktığı yolda başarılar diler, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogansehir (5 ay önce)
    Mustafa bey isini layikiyla yapar yesilyurta yakisir bi belediye baskani olur insallah genc dinamik kisiligiyle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (5 ay önce)
    Belediye başkanlığı mimar şehirplancı mühendis işidir diye düşünüyorum ki öyle aday seçerler diye umuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (5 ay önce)
    Malatyanın öz evlatlarını Malatyalı ve AKP olarak destekleyeceğiz. Adıyamanlı Başkanın GRİ Pasoport ile PKK lıları İnsan Kaçakçılığı yolu ile yurt dışına kaçırma olayları, Yolsuzlukla Arsa satışları ,Beton m3 fiyatlarını ayyuka çıkarması gibi basına ve Adliyeye intikal eden dosyalardan dolayı tüm dünyaya rezil olduk.Malatyalı dinamik birinin aday olmasını bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halktan birisi (5 ay önce)
    Yeşilyurt belediyesini daha da güzelleştireceğine inandığım bir başkan her zaman yanındayız.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • İbrahim TEKİN (5 ay önce)
    Yeşilyurt için mükemmel bir aday. Mustafa Katipoğlu başkan ile Yeşilyurt yeniden ayağa kalkacak. Buna canı gönülden inanıyorum.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ramazan (5 ay önce)
    Yolunuz açık olsun inşallah sayın başkanım başarılar diliyorum.Gecmişte ki belediyecilik terçübsesi ve Halen hazırda devam eden görevinizde dolayı en kalbi duygularlarımızla inanıyoruz ki kazanan YEŞİLYURT oldu . Başarılır sayın başkanım
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Özcan Sarıbaş (5 ay önce)
    Hayırlı olsun başkanım. Çıktığımız yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun. Her zaman yanındayız.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ömer faruk (5 ay önce)
    Depremde verdiği başarı ve özveriyle çalıştığına şahit olan bir Yeşilyurt lu olarak kesinlikle Mustafa Katipoğlu
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ferhat (5 ay önce)
    Gerek 6 şubat depremi öncesi gerekse sonrasında başkanımın verdiği emeklee için malatya halkı olarak minnettarız. Allahın izniyle Mustafa Katipoğlu bu yolda da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Allah hayırlı eylesin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Cuma (5 ay önce)
    Baskan yesilyurt arkanda olacak
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Bülent koçhan (5 ay önce)
    Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar dileriz
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Yıldırım (5 ay önce)
    Yolun açık olsun başkanım biz sana her zaman inandık bu çıktığın yolda rabbim yolunu açık etsin..
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Mehmet celik (5 ay önce)
    Sonuna kadar arkandayız baskanim.....
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Samet Gazi Taşcı (5 ay önce)
    Başkanıma çıktığı bu yolda başarılar dilerim . Hayırlara vesile olur insallah
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Sabit Berçin (5 ay önce)
    Başarılar dilerim başkanım
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Ksm (5 ay önce)
    Yeşilyurt mustafa başkanla daha yeşil olacak
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Derviş Özkan (5 ay önce)
    Sayın başkanımıza çıktığı bir yolda başarılar diliyoruz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mustafa Dinç (5 ay önce)
    Kadim İlçemiz Yeşilyurt'un ve dahi Malatya'mızın sizin tecrübelerinize ve çalışmalarınıza ihtiyacı var. Deprem zamanında Kahraman ekibi ile Malatya ya katkıları şahsım nazarında asla unutulmayacak bir değere sahiptir. Dolayısıyla şehre değer katacak bir isimdir. Umarım hak ettiğini alır. Desteklerimiz sonuna kadar kendisi ile beraberdir. Yolunuz açık olsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Derviş ozkan (5 ay önce)
    Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Allah muvaffak eyler inşallah.Biz kendisini itfaiye teşkilatı olarak yakınen tanır Başkanlıktan öte bize bir ağabey gibi yaklaşması Babacan tavrı ve özellikle çalışkanlığı bu görevide en iyi şekilde yapabileceğine inandığımız tek kişidir. Allah yolunu açık etsin.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ahmet tayfun (5 ay önce)
    Özellikle Deprem döneminde can siparene verilen mücadelisini takdir ettiğimiz , liyakayitı bilgisi ve vizyonu ile Malatyanın bu zor dönemine damga vuracak önemli bir isim yürekten kutluyorum.Aday adaylık sürecinde adaylıkla taçlanacağını tüm kalbimle diliyorum başarılar ….
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Yasin (5 ay önce)
    İnşallah aday gosterilir
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ayaz Ali (5 ay önce)
    Allah hayırlı etsin Başkanım.Yeşilyurdumuz için büyük şans.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Kasım (5 ay önce)
    Hizmete sevdalı bir başkan hayırlı olsun
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Erdal (5 ay önce)
    Hayırlı olsun sayın başkanım yeşilyurdumuzun sizin gibi donanımlı bilgili bir başkana ihtiyacı var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Deniz (5 ay önce)
    Katipoğlu milliyetçidir, devletçidir. Beytülmala el uzatmaz. Yeşilyurt Belediyesini Haramzadelerden temizler. İnşallah aday olarak gösterirler.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Cem (5 ay önce)
    Umarım mustafa bey aday olur bu durumun üstesinden gelecek başarılı sevilen bir kişi yolu açık olsun
    %60
    %40
    Yanıtla