SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavak Caddesi'nde Değişim ve Dönüşüm

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:56:03
Kavak Caddesi'nde Değişim ve Dönüşüm
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Tandoğan mahallesinde bulunan Kavak Caddesinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında cadde üzerinde ilk olarak altyapı çalışmaları yapılacak. Freze makinesiyle asfaltı kazınan cadde bu yıl içerisinde tamamlanarak, hizmete sunulacak.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kavak Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılacak olan proje hakkında bilgiler verdi. İnceleme gezisine Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen ile bazı şube müdürleri ve Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp de katıldı.

Çok güzel proje

Kavak Caddesi için hazırlanan projenin çok güzel olduğunu belirten Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, “Kavak Caddemizin standartlara uygun hale gelmesi için Büyükşehir Belediyemiz ilk kazmayı vurdu. Projemiz çok güzel, onun için çalışmalar bittiğinde güzel bir tablonun oluşacağını umut ediyoruz.” dedi.

Polat: Görevimiz, milletimize hizmet etmek

Tandoğan bölgesinin Malatya’nın hızlı gelişen merkezlerinden biri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 1 kilometre uzunluğundaki Kavak Caddesinin güzel bir görünüme kavuşturulacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin bölgede daha önce Yeşilçam Caddesini prestij caddeye dönüştürdüğünü hatırlatan Başkan Polat, “Bizim görevimiz milletimize hizmet etmek. Sağlıklı şehirleşmede en önemli unsur yollardır. Biz yollar konusunda Malatya’da uzun yıllar yapılmayan işler yaptık. Şehrin odaları gibi olan cadde ve sokakların daha düzenli ve tertipli olması için çalışıyoruz. 22 metre genişliğindeki caddemizde altyapı, yol, kaldırım çalışmalarının yanı sıra 1.2 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları yapacağız. Ağaçlandırma, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarıyla caddemizi güzelleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ozcan gokay (6 yıl önce)
    şehire senbol olmuş bir türkümüz var .Malatya malatya bulunmaz eşin diye başlayıp Anam anam kerneklimisin kernege gelmeye yeminlimisin. diye devam edip giden bir malatya marşı. gel gelelim kernege giden yol nerden geçiyor.söyleyim köy garajına cevirdiginiz belediye olarak FUZULİ caddesinden geçiyor. gel görki cadde tamamen kendi kaderine teslim edilmiş.Belediye otobüsleri caddenin başını kapatmış.caddenin ışıkları yanmaz yaya kaldırımlar işgale ugramış. caddeye hiç bir güzellik yapılmamıs.Varsa yoksa Karakavaktan başka bir yeri yokmu bu memleketin.Burada oturanlar ikinçi sınıf vatandaşmı. yoksa Fuzuli olarak açılmış bir sokakmı. gelin bir bakın Kernege gelin bir bakın Fuzili caddesine istişare yapın kernegi nasıl yeniden kernek yaparız diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMALATYA (6 yıl önce)
    Bir buyuksehir bld baskani dusunun ki; Asfalt yapimini bile show a donusturebiliyor. Yahu alt tarafi bir asfalt . Bu milletin akliyla dalga gecmeyin artik. Bizim insanimiz iyi niyetlidir kotu kalpli olamaz. Bu kadar da iyi niyeti istismar etmeyin yaziktir gunahtir. Proje gelistirin hafta sonlari millet Malatyaya gezmeye gelsin. Teleferik yapin beydagina , yavsa inonu caddesinden - fuzuli caddesi - tekrar kisla caddesiyle baglanan bir nostalji tramvayi yapin. Duzcede bile nostalji tramvayi yapildi. Asfalt kaldirimla milleti kandirmayin yeter yahu
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Şu hale bi bakın hacı başkan kime ne anlatıyorsun karşındaki insankaynaklarindan gelmiş maskinin ex genel müdür yardımcısı etrafındaki iş bilmeyen ekibi ahhh şelale ahhh nelere kadirsin gör bu resmi malatya kimler kimlerle çalışıyor? Malatya kimlere emanet şu yolasfalti temizlemezsen malatya nin günahı senin boynuna hacı baskan
    0
    0
    Yanıtla