SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kavşakta Trafik Rahatlayacak"

0
Güncellendi - 2020-07-02 05:24:28
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğunun yaşandığı D 300 Karayolu ile Turgut Temelli Caddesinin kesiştiği noktada trafiği rahatlatacak düzenleme çalışmalarına başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde özellikle Turgut Temelli Caddesini kullanan toplu taşıma araçlarının yolcu indir bindir yaptıkları sırada meydana gelen trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak, trafiğin daha rahat akmasını sağlamak için mevcut kaldırım geri çekilerek yolcu otobüsleri için yeni bir alan oluşturuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Ayrıca kavşağın batı kolu üzerinden kavşağa dahil olarak U dönüşü yapmak isteyen toplu taşıma araçlarının herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için ana yol ile tali yol arasında bulunan refüj daraltılarak yeni bir sinyalizasyon çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu planlama ile toplu taşıma araçları trafiği aksatmadan hareketlerini tamamlayacaklardır.

Bu çalışmaların yanında tali yolda yapılan planlama ile mevcutta bulunan araç park cebinin yaklaşık 15 metre daha uzatılarak cadde üzerinde yapılan parklanmaların engellenmesi ve trafiğin iki şerit olarak akması amaçlanmaktadır.

Yapılan tüm bu çalışmalar sayesinde kavşağın hizmet düzeyinin rahatlatılması düşünülmektedir."denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Rıza aktaş (4 yıl önce)
    Aynen katılıyorum beyefendiye
    0
    0
    Yanıtla
  • hilmi (4 yıl önce)
    Sn. Belediye başkanıma sesleniyorum. Minübüs durakları oradan kalkmadıkça hiç bir şekilde oranın trafiğini düzeltemezsiniz. Bazen emeksizin trafiği malatya lisesi kavşağına kadar durma noktasına gelmekte. Minübüsçülerin tıkaması yüzünden. Eski belediye başkanı Ahmet çakır çevreyolunun altına binlerce lira harcayarak yeni durak yaptı fakat MİNÜBÜSÇÜLERİ TAŞIYACAK KADAR YÜREKLİ OLAMADIĞI için masraflar boşa gitti. Bu kadar oy aldıktan sonra bu işi çözemezseniz bu vebal de daha önceki yöneticileri bağladığı gibi sizleri de bağlar.
    0
    0
    Yanıtla