SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşakta Zincirleme Kaza.. 4 Yaralı

Kavşakta Zincirleme Kaza.. 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza Çevre Yolu Yıldıztepe Mahallesi Çöşnük Kavşağında meydana geldi. M.T. yönetimindeki 44 ADE 145, H.A. yönetimideki 06 LDD 25 ve M.A. yönetimindeki 44 ACC 851 plakalı otomobiller dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştılar.

Kazada 3 otomobilin sürücüsünün yanı yolculardan M.Ç. yaralandılar.

İtfaiyenin otomobillerden çıkarttığı yaralılara ilk müdahale kaza yerinde 112 sağlık görevlileri tarafından yapıldı ve daha sonra hastaneye kaldırıldılar.

Kaza nedeniyle Çevre Yolu'nda ulaşım bir süre dururken, soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Malatya ksvşaklarında sinyalizasyon sistemi hatalı ve sürücüler aniden kırmızıya dönen ışıkta kalıyor. Sinyalizasyona süre uyarısı koymak çok mu zor acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Malatya şehir merkezinde en çok trafik kazasının yaşandığı bu kavşak ile ilgili neden bir önlem alınmaz. Burada bir yanlışlık var. Ya ışıklar dengesiz ya da dönüşler kontrolsüz. Hepsinden de önemlisi çevre yolu olduğu için transit araçlar kavşağa çok hızlı giriyor ışıkta takılıyor. Bu kavşak kaza sayısı itibariyle belki de Türkiye de en çok kazanın olduğu kavşak. olabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu kavşak çok tehlikeli, devamlı kaza oluyor.Karayolu altgeçidi yapılması lazım.Projesi yapılsa iyi olur.
    %100
    %0
    Yanıtla