SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp 3 Çocuk Alarmı!

Kayıp 3 Çocuk Alarmı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da biri 16 yaşında zihinsel ve bedensel engelli, diğerleri 11 yaşlarında 3 çocuğun birlikte kaybolduğu bilgisi polisi alarma geçirdi. Çocuklar, polis ekiplerinin yoğun aramaları sonucu gece bulundular.

Edinilen bilgiye göre; Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan 16 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli ile biri kardeşi olan 11 yaşlarındaki iki çocuk, Pazar günü  saat 14.00'den itibaren kayboldu. Çocukların ailelerinin durumu akşam haber vermeleri sonucu polis ekipleri alarma geçti. Derme üst kanal bölgesi, Beydağı, TOKİ civarı ve bahçelik kesimlerin yanı sıra, şehir merkezinde de polis ekiplerince geniş çaplı aramalar başlatıldı. Kaybolduktan bir süre sonra KGS kameralarının TOKi İş Merkezi civarında bir ara görüntülerini kaydettiği, saha sonra gözden kaybolan çocukları bulmak için bölgedeki tüm oyun salonları, parklar ve iş merkezlerinin yanı sıra merkezdeki AVM, parklar polis ekiplerince tarandı. Beydağı'nın açık arazi kesimindeki aramalara AFAD ekipleri de katıldı.

Saat 21.45 sıralarında çocukları bir polis ekibi İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı'nda bulunca, herkes rahat bir nefes aldı. Çocuklar ailelerine teslim edildi.

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • tuncay (2 yıl önce)
    Fark ettiniz mi?Bu mahalleye bu bloklar yapıldıktan sonra mahallenin suç oranı arttı,gece dışarı rahat çıkılamaz hale geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (2 yıl önce)
    Fark ettiniz mi?Bu mahalleye bu bloklar yapıldıktan sonra mahallenin suç oranı arttı,gece dışarı rahat çıkılamaz hale geldi.
    0
    0
    Yanıtla