SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Sokakta 2 Haftada İkinci Cinayet!. Kayıp Şahsı Kiracısı Öldürmüş

Aynı Sokakta 2 Haftada İkinci Cinayet!. Kayıp Şahsı Kiracısı Öldürmüş
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan şahsın, kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bu arada olayın meydana geldiği İskender Mahallesi Valide Sultan Sokak, iki hafta içinde ikinci cinayete sahne oldu.

Olay, saat 17.45 sıralarında Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İlhan Taptal'dan (58) bir süredir haber alamayan yakınları durumu polis merkezine bildirdi. İlhan Taptal'ın oğlu M.T, 50 yaşındaki babasının üzerinde bir miktar parayla müteahhide ödeme yapmak için evden çıktığını ancak bir daha haber alamadıklarını beyanla emniyete kayıp başvurusu yaptı.

Şahsın bulunması için çalışma başlatılırken, İlhan Taptal akşam saatlerinde ikamet ettiği apartmanın girişinde bulunan ve mülkiyeti kendine ait olan terzi dükkanında silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ekipler yaptıkları soruşturmada kayıp olarak aranan İlhan Taptal'ın kiracısı H.T. tarafından öldürüldüğünü belirlerken, zanlı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İlhan Taptal'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

AYNI SOKAKTA İKİNCİ CİNAYET..

Bu arada, 22 Kasım günü İlhan T.'nin öldürüldüğü İskender Mahallesi Valide Sultan Sokakta, 8 Kasım günü de Aytan Nazin adlı kadın, kocası tarafından silahla vurularak katledilmişti.

İki hafta önceki cinayetle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden  “08.11.2023 günü saat 12.10 sıralarında ilimiz Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokağı No:3 sayılı adreste ikamet eden A. N.(53) isimli şahıs ile eşi Aytan NAZİN(51) arasında ailevi nedenlerle tartışma çıktığı, kavgadan mütevellit A.N. evde bulunan tüfek ile eşini vurduğu bilgisi üzerine ivedilikle olay yerine ekipler sevk edilmiştir. Göğüs ve karın bölgesinde iki adet yarası olan Aytan NAZİN isimli şahıs kaldırıldığı hastanede ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen vefat etmiştir. A.N. isimli şahıs olayı gerçekleştirdiği tüfekle beraber olay yerinde ilk müdahale eden ekip tarafından yakalanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat birimlerimizce yapılmaktadır. ” bilgisi verilmişti.

iha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet Çoban (5 ay önce)
    İlhan abi iyi niyetli hoş bir insandı karıncayı bile incitmekten çekinir bir insandı..
    %58
    %42
    Yanıtla
  • malatyalı (5 ay önce)
    vasıfsız insanlar belediye başkanı olursa ,altında çalışan eğitimli makam sahipleri de şeytana uyar.uymamak lazım ,lakin sonuç net olarak böyle çıkıyor.kanun nizam hakkaniyet bir yerde kaybolursa ,nefis kendine bir yol çizer.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Pırasa (5 ay önce)
    Kadir ve Vahap ismini Abdul süz söylersen çarpılırsın diye öğretilen bir nesilden nereye...
    %23
    %77
    Yanıtla