SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Çekirdeği Hırsızları Yakalandı

Kayısı Çekirdeği Hırsızları Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ İlçesi’nde 500 kilogram kayısı çekirdeği çalan 2 şüpheli suçüstü yakalanırken, olay yerinden kaçtıkları 2 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya’da 11 Aralık’ta, Malatya İl Jandarma Komutanlığı Akçadağ Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesi Güzyurdu Mahallesi güvenlik korucuları şüpheli bir araç fark etti. Bunun üzerine jandarma devriyesi bölgeye yönlendirildi. Olay yerine yakın bir yerde bulunan bağ evinde inceleme yapan ekipler, bahçede 2 şüpheli şahsa rastladı.

Bağ evinde gerçekleştirilen incelemede, bağ evi penceresinin kırılarak 50 kilogramlık 10 çuval kayısı çekirdeğinin evin dışına çıkarıldığı belirlendi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmada bağ evinde bir cep telefonu bulan ekipler, 4 şüphelinin hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini belirledi.

2 şüpheliyi suçüstü yakalayan ekipler, yaptığı çalışmada kaçtığı tespit edilen 2 şüpheliyi daha yakalayarak, gözaltına aldı.

Çalınan kayısı çekirdekleri sahibine teslim edilirken, şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız