SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Parası Böyle Gitti!

A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı’nda sattığı kayısının parasını aldıktan sonra arabasına doğru yürümeye başlayan vatandaş, parasını 3 kişilik bir dolandırıcı şebekesine kaptırdı.

Çevreyolu’nun Bülent Korkmaz Üst Geçidi Turgut Temelli Kavşağı yakınında 48 yaşındaki S.D. adlı vatandaşın 4 bin YTL’sini dolandırıcılara kaptırdığı olay, polis raporunda şöyle anlatıldı:

“18.01.2008 günü yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olay ile ilgili olarak müşteki alınan ifadesinde, Şire Pazarında bulunan bir iş yerinden daha önceden satmış olduğu kayısının parası olan 4.000YTL yi alarak yukarıda belirtilen adresten aracına doğru yürümeye başladığını, bu sırada yanına gelen daha önceden tanımadığı bir şahısla yürürken şahsın yere eğilerek para bulduğunu söylediğini, bir müddet sonra ikinci bir şahsın gelerek para kaybettiğini söylediğini, aralarında konuşurlarken yanlarına gelen üçüncü şahsın ne olduğunu sorması üzerine şahsa konuyu anlattıklarını, şahsın üzerlerindeki parayı kontrol etmek için istemesi üzerine kendisinin üzerinde bulunan 4.000YTL yi şahsa verdiğini, para bulduğunu söyleyen şahsında cebinden para çıkararak verdiğini, şahsın parayı kontrol edip “al kardeşim paranı” diyerek montunun cebine parayı koyduğunu, şahısların yanından ayrıldıktan sonra cebindeki parayı kontrol ettiğinde para yerine cebinde gazete kağıdı olduğunu gördüğünü, kendisini dolandırmak suretiyle parasını çalan meçhul 3 şahıstan şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız