SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam Yaşlılara İhtiyaçlarını Bizzat Götürdü

0
Güncellendi - 2020-03-24 07:34:36
Kaymakam Yaşlılara İhtiyaçlarını Bizzat Götürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesi Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, yaşlılara ihtiyaçlarını bizzat götürdü.

Bakanlığın aldığı karar gereği, korona virüs salgınını önlemek amacıyla, 21 Mart.2020 günü saat 24.00’dan itibaren uygulanan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalık nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanınca yaşlıların ihtiyaçları karşılanmaya başladı.

Vatandaşların ihtiyaçlarını giderecek kimsesinin olmadığı Kaymakamlık tarafından tespit edilenlere Emniyet, Jandarma ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ekiplerince gerekli yardımlar yapılmaya başlandı.

Yazıhan ilçesi Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, yaşlılara bizzat ihtiyaçlarını götürerek, onlarla uzaktan, fazla yaklaşmadan da olsa sohbet etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafa kalyoncu (4 yıl önce)
    Ayancık Kaymakamı Abdullah Bey de 16 Marttan itibaren ilçede cansiperhane çalışmaları ile takdire sayan çalışmalar yapıyor.Ama reklam olmasın diye haber yaptırmadi.Sayın içişleri bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız kaymakam beyi yılın kaymakamı seçmeli.Sureci en iyi yöneten nadide birkaç mülki idare amirinden birisi desek yalan olmaz.Boyle idareciler sayesinde ülkemiz güçlenerek gelişecek ve vatandaşlarımızın devlete olan bağı artarak çoğalacaktır.Vali olmaya layik bir yönetici.Allah yolunu ve bahtını açık etsin.Allah devletimize zeval vermesin.Allah tüm vatandaşlarımızı ve ülkemizi bu ve buna benzer afetlerden, salgınlardan , felaketlerden korusun ve esirgesin.Basta Vali bey ile Garnizon Komutanımız olmak uzere, İl emniyet müdürümüz ve sağlık müdürü , Afad Müdürü, Aile sosyal politikalar müdürü ile Özel idare Genel Sekreterinin 16 Mart 2020 tarihi itibariyle kriz masası oluşturarak toplantıda alınan kararları hayata geçirmeleri ve takip ederek herhangi bir aksaklığa meydan vermeyerek, 27 Mart itibariyle sureci etkin ve yeterlilik seviyesi üst düzeyde idame ettirmesi Sinop halkı tarafından takdirle karşılanmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan bozkurt (4 yıl önce)
    Ben bir Ağrili olarak sizin gibi çok değerli mülki amirleri ne çok teşekkür ederim.Şimdi bir arkadaşimizin dediğin gibi bazi devlet idari veya mülki amirleri makamında halki hiçe sayip kendilerini dev aynasinda göruyorlar oysaki devletin sevgisini halka yansitmasi lazim.yuce rabbim bu kutlu yolda devletimizi başimizdan eksik etmesin görevini daimi bir şekilde yapanda ALLAH razi olsun. AĞRI ELEŞKIRT GONCALI KÖYU ORHAN BOZKURT
    0
    0
    Yanıtla
  • Asim Aksüt (4 yıl önce)
    Bende bir yazıhanlı olarak sayın ilçe kaymakamımız Guher Sinem Büyüknalçacıya şimdiye kadar ilçemizde yaptığı çalışmalariından dolayı devletimizin bu zor gününde vatandaşların yanında olan yaşlı ihtiyacı olonların ihtiyaçlarını bizat kendisi karşılayan halkının yanında olan örnek bir idarecilik örneği sergilediği için kedilerine ne kadar teşekür etsem azdır.Yaptıklarından dolayı sagılarmı sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    kendi makaminda oturan halki hiçe sayan . kendini dev aynasinda goren devlet büyüklerini gördüm . böyle sizin gibi kaymakamlari nadir gördüm . halka kendi eliyle yardim götüren Allah boylelerini basimizdan eksik etmesin . malatya dan cikmasi beni onurlandirdi .
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Tebrikler sayın kaymakamım.Devletin sevgini halka sunduğun için teşekkürler. Devlet yetkilileri dar günde vatandaşı sormalı. İnşallah yöneticilik ufkun açık olur.Anlatmışlardır belki sana Vasip bey,Osman bey Malatya'da kaymakamlık yaptıktan sonra unvan almışlardı.İnşallah sende mesleğinde ilerleyeceksin. Ama ben sana karşı vefasız çıktım.Gelip makamında bir hoş geldin diyemedim.Büyüklerine karşı mahçup oldum özür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kaymakam hanıma teşekkür ediyoruz bütün bunlara rağmen sokakta dolaşanlara devlet gereğini yapmalıdır .
    0
    0
    Yanıtla