SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Bahçesinde Korkutan Çukur Oluşumu..

Kayısı Bahçesinde Korkutan Çukur Oluşumu..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kayısı bahçesinde yaklaşık 2 metre çapında ve 6 metre derinliğinde obruk meydana geldi.

Olay, öğle saatlerinde Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bahçede bir anda çökme yaşandığını fark eden çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde obruğun yaklaşık 2 metre çapında ve 5 ila 6 metre derinliğinde olduğu belirlendi.

Olaya dair açıklamalarda bulunan bölge sakinlerinden Adem Özer, "Birden bire çökme oldu. Aşağı yukarı 5-6 metre derinliğinde bir obruk oluştu. Olayda kimseye herhangi bir şey olmadı" dedi

Güvenlik önlemi olarak obruğun etrafı şeritlerle çevrilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hekimhanlı (2 saat önce)
    Yüce Rabbim sen topraklarımıza yeniden su ver.Halimiz perişan
    %100
    %0
    Yanıtla