SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri- Malatya Karayolu Ulaşıma Kapandı

0
Güncellendi - 2019-01-16 20:35:23
Kayseri- Malatya Karayolu Ulaşıma Kapandı
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri-Malatya karayolu, Sivas’ın Gürün ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle araç ulaşımına kapandı.

Malatya’nın Darende ilçesi çıkışında bölge trafik ekipleri, D-300 karayolunu kullanarak Kayseri istikametine gitmek isteyen araçların geçişlerine izin vermiyor. Trafik polisleri, sürücüleri uyararak yolun kapalı olduğunu ve bu nedenle geçişlere izin verilmediğini belirtiyor.

Aynı şekilde Sivas’ın Gürün ilçesinden Malatya istikametine giden araçların da gelişlerine izin verilmiyor.

Tipi görüş mesafesini neredeyse tamamen engellediği için ulaşımda ciddi aksamalar yaşandı. Malatya’dan Kayseri istikameti gitmek isteyen ve bir ara açılan yoldan Gürün'e ulaşan çok sayıda yolcu geceyi Gürün’de geçirmek zorunda kaldı. Bir çok kişi tesislerde sabahladı. İlçe Kaymakamlığı isteyenleri geceyi geçirmeleri için yurtlara yerleştirdi. Gürün Belediye Başkanı Nami Çitçi de Gürün'de kalan yolculara beslenme ve konaklama desteği verdi.

Öte yandan Malatya’da bazı tali yollarda kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Malatya-Pütürge, Malatya-Çelikhan ve Malatya-Sincik yollarının yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtildi.

Malatya, Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Darende Gürün Yolu Yani Malatya Kayseri Yolu 3 (ÜÇ) Gündür Kapalı Yüzlerce Araç Ve İnsanlar Tesislerde Perişan Haldeler. 21. Yüzyılda Sözüm Ona Yeni Türkiye de 2 Şehrin yolu 72 Saattir Kapalı. Bu Yolu Tamı Tamına 12 Vilayet Kullanmaktadır. D 300 Karayolunda Zulüm Vardır Mahrumiyet Vardır İlgili Ve Yetkililere Duyurulur. . .
    0
    0
    Yanıtla