SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Adıyaman’a, yakınlarıyla bayramlaşmak için gelen Necati Tuncay idaresindeki 44 BT 575 plakalı hafif ticari araç, Adıyaman-Çelikhan karayolu Gökçay köyü yakınlarında akşam saatlerinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanmıştı. Defalarca taklalar atan aracın sürücüsü Necati Tuncay ile araçta bulunan Feyza, Fatma, Furkan, Meryem, Tuğba ve Reyhan Tuncay yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış burada tedavi altına alınmıştı.

Yaralılardan araç sürücüsü Necati Tuncay ile araçta bulunan 41 yaşındaki Fatma Tuncay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Hastanede tedavi altına alınan 5 yaralıdan 17 yaşındaki Reyhan Tuncay da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Metin Bozkuş (2 yıl önce)
    Yüce Allâh, Necati Abime ve vefat eden yakınlarına sonsuz rahmetiyle muamele eylesin, mekânı cennet olsun inşâallâh. Hayattaki yakınlarına ve sevenlerine de sabırlar versin. Necati Ağabeyim, esnaflığı, dürüstlüğü, sakinliği ve müşterilerine yardımcı olması ve kolaylık sağlamasıyla, Malatya'da örnek bir adamdı. Kendisine tekraren sonsuz Rahmet diliyorum. Malatya'da esnaflığı, dürüstlüğü ve iyi kalpliliğiyle gönüllere taht kuran çok değerli diğer bir ağabeyimiz ise, yakın zamanda aramızdan ayrılan Zahireci Faruk Değirmenci ağabeyimiz idi. Bu iki adam gibi adamın yerini Malatya'da kolay kolay hiçbir esnaf dolduramaz. Yüce Rabbimiz hem Necati Tuncay Ağabeyime ve hem de Zahireci Faruk Değirmenci Ağabeyime sonsuz Rahmet ve Merhametiyle muamele eylesin ve günahları af, mekanları Ebedi Cennet olsun inşâallâh...!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun eski komşumuzdu temiz insanlardı.. keşke şu karayollarına biraz daha dikkat etseler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe aybike (5 yıl önce)
    Benim kardeşim dostum reyyan mekanın cennet olsun günyüzlü arkadaşım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Çelikhan Malatya'nın bir ilçesi gibi. Çelikhanlılarıda Malatya'lı olarak görüyoruz. Yolları iyileştirilmeli yazık bir aileden 3 kişi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (5 yıl önce)
    Bu Adıyaman Malatya yolunu karayolları incelemeli. Her gün ölümlü bir kaza oluyor. Yazık insanımıza. Yazık yıkılan yuvalara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir komurkara (5 yıl önce)
    Sayın başkanım İstanbul seçimlerine değil Malatya Çelikhan yoluna kenetlenmelisiniz yol açılınca hizmet bitmez üzerinde çalışmamız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan YALÇIN (5 yıl önce)
    Canım öğrencim güzel kızımız reyyanımız mekanın cennet olsun kalbinde yüzünde ahlakında çok güzeldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gültekin aksoy (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin yakınlarına Allah sabırlar versin büyük bir acı yaralı olanlara rabbim şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeyrek (5 yıl önce)
    Allah sana ve ailene rahmet etsin güzel insan necati ağabey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir bakan (5 yıl önce)
    Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğan (5 yıl önce)
    Üzülüyoruz bayram günü yakınlarına sabırlar diliyorum ne desek boş sözün bittiği yerdeyiz Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla