SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazancıoğlu Türkiye Kamu-Sen Yönetiminde

0
Güncellendi - 2018-04-25 02:44:25
Kazancıoğlu Türkiye Kamu-Sen Yönetiminde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu'nun 6. olağan genel kurulu Ankara'da yapıldı ve kısa bir süre önce Türk Haber-Sen'in genel başkanlığına getirilen hemşehrimiz Yücel Kazancıoğlu, Türkiye Kamu-Sen'de teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Türk Haber-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kazancıoğlu, seçimden sonra yaptığı açıklamada, "Camiamız tarafından tevdi edilen sorumluluğun idrakiyle, şahsıma duyulan yüksek güven karşısında şükranlarımı arz ediyor, gösterilen teveccühe hakkıyla layık olabilmek için fedakârane bir mücadele sergileneceğinin sözünü veriyorum. Teşkilatımızı yek vücut kılan sendikamızın kurucu felsefe ve iradesi, görevimizi anlamlandıran değişmez ve şaşmaz pusulamızdır. Lider sendikacılığın bilincinde hedefe odaklanan tüm gönüldaşlarımızla birlikte, Türkiye Kamu-Sen sancağını göndere çekmek asli dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 6. Olağan Genel Kurulumuzun; Türk sendikacılığına, kamu çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."dedi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Salih (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun yücel abi salih türker
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Rabbim hayırlı uğurlu etsin Yücel Başkanımıza başarılar dileriz bir Malatyalı olarak gurur duyduk Kamu Sen ailesine hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun sayın hemşehrim,başarılarının devamını dilerimKazancıoğlu Ailesini seven bir gönül dostu.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih talu (6 yıl önce)
    YENİ GÖREVİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLER.DAHA NİCE HAYIRLI BAŞARILARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih talu (6 yıl önce)
    YÜCEL KARDEŞİMİZE , AİLESİNE VE MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLMASINI VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla