SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kazanımların Üzerine Yenilerini Ekleyeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Türkiye savunma sanayisinde, teknolojide, ulaşımda, sağlıkta 21 yılda büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz” dedi.

Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Battalgazi ilçesinde sürdürdü.

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade etti.

“14 MAYIS, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Özcan, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğinin ve yeni yüzyılının oylanacağını kaydederek, “Türkiye ikinci yüzyılına giriyor. Bu ikinci yüzyılda doğru adam, doğru zaman ve doğru yola devam konusunda bu coğrafya ve topraklarda vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü en önemli kriter olarak önümüze koyacağız. Bu topraklarda ve coğrafyada milletimiz huzurla, sağlıkla yoluna devam edecektir” dedi.

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta önemli bir seçime gideceğini dile getiren Özcan, “Milletimiz bu seçimin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunun farkında. Türkiye’nin geleceğe cumhurbaşkanımızın liderliğinde emin adımlarla götürmesi açısından bu seçim büyük önem taşıyor. Türkiye yeni yüzyılda doğru adamla yoluna devam edecek” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE BİRÇOK ALANDA BAŞARI HİKAYESİ YAZIYOR”

Özcan, Türkiye’nin birçok alanda başarı hikayeleri yazdığını kaydederek, “Türkiye savunma sanayisinde, teknolojide, ulaşımda, sağlıkta 21 yılda büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz. Avrupa ve dünyanın başını döndüren hizmetlerle Türkiye gündemde. Uluslararası dış politikada Türkiye önemli adımlar attı. Enerji politikalarını kendisi dizayn eden, önemli yatırımlar yapan, SİHA ve İHA ile dünyanın başını döndüren, kendi sınır güvenliğini kuran, terörü bitirme noktasına gelmiş, kendi arabasını yapan bir ülke ve bu noktaya da getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarıdır. O nedenle 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Bir oy bile bu seçimde çok önemli” diye konuştu. 

“MALATYA'DA HERKES DEPREMZEDEYDİ”

AKP Malatya Milletvekili Adayları Ramazan Özcan ve Vahit Atalan ile Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder seçim çalışması konusunda ev ziyaretlerinde de bulundular.

Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Bu depremde bir şey çok önemli, Malatya’da herkes depremzedeydi.  Yanı devletin valisi de depremzedeydi, Battalgazi belediye Başkanımız Osman Güder’de depremzedeydi, bende depremzedeydim.  Sizler nasıl çocuklarınızı, eşleriniz, babalarınızı, annelerinizi nasıl araçlara bindirdiniz, yada en yakınınızın evine sığınmak için mücadele verirken, bizde aynı durumdaydık. Bizler eş ve çocuklarımızı bir yere teslim ettikten sonra görevlerimizin başına döndük. Malatya’da 130 binin üzerinde yakı stokumuz zarar gördü. Yaranın büyüklüğünü ifade etmek için söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız hadisenin başından itibaren devletin ve yetkili kurulların kendisinin liderliğinde bu milletin yaralarını sarmak için büyük bir mücadeleyle bugüne geldik. Bu depremi Malatya’nın yeniden imar ve inşa edilmesi için bir fırsata çevirecek bir noktaya getirip, Malatya için bir strateji belirleyip bu alana yoğunlaşmamız lazım. Yerelde yeniden imar planı yapılarak, yeni yollar, yeşil alanlar, sosyal tesisleri düzenlerken, diğer taraftan AFAD vatandaşımızın konutlarını hızlı bir şekilde yapıp teslim etmeli. Konut yapımı çok hızlı bir şekilde başladı, sıra Malatya çarşısının düzenlenmesinde. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder bu konuda önemli çalışmalar yürütüyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan alt yapı konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. Bu durumu deprem sonrası için yeniden planlamalıyız. Deprem devam eden bütün planlamaları yok etti. Şehir yeniden planlanacak. Malatya merkezimizi, çarşımızı modern olarak düzenlemeliyiz. AK Parti  hizmetlerin getirilmesinde çok tecrübeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu konuda çok güçlü bir liderliğe sahip.  Geçmişte Türkiye’nin yaşadığı bütün felaketler sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaraları nasıl sardığını halkımız bizden iyi biliyor.  Depremin yaralarını da kısa sürede saracağız. Deprem bizim öncelikli gündem maddemiz.” İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız