SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kediyi Kuyudan İtfaiye Çıkardı

Kediyi Kuyudan İtfaiye Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kurumuş su kuyusuna düşen kedi itfaiye ekiplerinin 30 dakika süren çalışması soncunda kurtarıldı.

Battalgazi İlçesi Hacı Haliloğlu Çiftliği mahallesinde kayısı bahçesi içerisinde kuruduğu için kullanılmayan su kuyusuna düşen kedinin çıkartılması için Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinden yardım istendi.

Yaz sıcağında kurumuş su kuyusunda aç ve susuz kalan kedi için seferber olan itfaiye ekipleri,  önce yaklaşık 7 metre derinliğindeki kuyuya seyyar ip merdiven indirdiler. Kuyuya inen itfaiye görevlisi, kediyi yakalayıp torbaya koydu.

Torba içine konulan kedi, dikkatli bir şekilde yukarı çıkarıldı. Torbadan çıkan yaramaz kedi, kısa sürede alandan uzaklaştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız