SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kemal Sunal Türk Sinemasının Unutulmazlarındandır"

0
Güncellendi - 2018-11-12 18:21:32
A- A+ PAYLAŞ

Sanat Sokağında bulunan Malatya Kültür Evi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Kültür Evi içerisinde bulunan Kemal Sunal salonunu ziyareti sırasında Kemal Sunal’ın doğum günü olması nedeniyle de kısa bir açıklama yaptı.

Filmleri ve karakteriyle toplumun her kesiminin günlünde taht kuran ve 10 Kasım 1944 yılında doğan Kemal Sunal’ın doğum gününde Başkan Polat bir açıklama yaptı.

Başkan Polat açıklamasında, “Kemal Sunal filmleri ve karakteriyle toplumun her kesiminin gönlünde taht kurmuş bir insandı. Malatya’nın yetiştirmiş olduğu değerlerden biride rahmetli Kemal Sunal’dır. Bugün Kemal Sunal’ın doğum yıldönümü. Türk sinemasına verdiği katkılardan dolayı büyük bahtiyarlık duyuyorum. Türkiye’nin sevgilisi olan bir insanın hemşerimiz olması bizim için ayrı bir anlam ifade etmekte. Ailesine bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız