SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kendini Astı

Kendini Astı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Üniversitesi’nde eğitimin tamamlayarak formasyon dersi alan 32 yaşındaki şahıs, Cumhuriyet Örnek Mahallesi'ndeki evinde kendisini asarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, olay Yeşilyurt ilçesinin Cumhuriyet Örnek Mahallesi'nde meydana geldi. Köyde Ergül Bozkurt (32) adlı şahıs, yalnız bulunduğu bir sırada kendisini iple asarak intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Ergül Bozkurt’un zeki ve başarılı bir eğitim hayatı olduğu belirtilerek, Bozkurt’nun Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini yarıda bırakarak, Adıyaman Üniversitesi’ne geçtiği ve burada Matematik Bölümünü bitirdiği kaydedildi. Bozkurt’un son olarak Adıyaman Üniversitesi’nde formasyon dersi aldığı ve olaydan önce mahalleye geldiği belirtildi.

Cumhuriyet Örnek Mahallesi Muhtarı Gaffar Karakavak’ın kız kardeşinin oğlu olan Bozkurt’un vefatı köyde ve çevrede büyük üzüntüye neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız