SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendiniz İçin, Bu Şehir İçin Oynayın, Dedim"

A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor’un başında çıktığı ilk maçta galibiyet ile sahadan ayrılan Teknik Direktör Cihat Arslan, “Takımın reaksiyon vermesi çok değerli bir şey” dedi.

Süper Lig’de 17 hafta sonra 3 puanla tanışan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Takımın bu maçta istenilen reaksiyonu vermesinin çok önemli olduğunu ifade eden Arslan, “Karşılaşmanın zor olacağını tahmin ediyorduk ve öyle de oldu. Takımımızın reaksiyon vermesi çok değerli bir şey. Hani bir hasta, hastalanır da artık komaya girmeye yakın bir tepki verirse iyiye doğru gittiğinin göstergesidir. Takım da bunu istedi diye düşünüyorum, çocuklar bunun tepkisini verdi, bu çok değerli bir şey” ifadelerine yer verdi.

"Duygusal bir galibiyet oldu"
17 haftalık bir kötü gidişatın ardından takımda psikolojinin de kötü olduğunu ifade eden Arslan, “İnşallah bunun üstüne inşa edebiliriz. Çünkü yıkılmışlar, üzülmüşler sadece bu maddi manevi olarak açıklanamaz. Futbol da bir er meydanı gibidir, sahaya çıktığınızda yenilmek istemezsiniz. Bu yenilgiler sizi bazen pes ettirir, takımda biraz o vardı, psikolojileri değişmişti. Duygusal bir galibiyet oldu. İnşallah devamı olur. Buraya hizmet etmeye geldik” dedi. diye konuştu.

Bugünkü başarının takımın başarısı olduğunu da ifade eden Arslan, “Bu kadar kısa sürede bu benim başarım değil. Bir yerde biz duygulara hitap etmeye çalışıyoruz. Bu duygular açığa çıkarsa o zaman bir aile olursunuz, her kötü günü de birlikte kucaklayabilirsiniz. Futbolcularıma da dedim, beraber üzülmeyi, beraber sevinmeyi ortaya çıkarmamız lazım. Onlara bugün 'Kendiniz için oynamayın, aileniz, çocuğunuz, arkadaşlarınız, bu şehir için oynayın' dedim. Güzel bir galibiyet aldık, Allah devamını nasip ettirsin” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Futbolda gördüğüm malı durumunu iyi planlayıp kulübü borç batağına sokmayacaksin uyunculara ödemelerini zamanında yapacaksın bir kuruşu lüzumsuz harcamayacaksin alt yapıya önem verip her yıl en az 2 oyuncuyu A takıma gondereceksin diyorum, bugünkü maçlar bizim aleyhimize sonuçlandı Kasımpaşa ve Giresun galip gelmese iyi olurdu şu anda 10 maç kalmış kurtulmak için alta almamız gereken takımla aramızda 10 puan fark var yani gerçekler işimiz zor diyor dilim varmiyor ama biz,Rize iki İzmir takımının işleri çok zor diyorum tekrar ediyorum takımlar düşer çıkar ama borçsuz olmaları çok önemli kulüplerin geliri belli gideri belli yönetimde kulübe para verecek iş insanları yoksa gelirin kadar harcayıp verilen sözler tutulursa bu ligde kalıcı olursunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Bakıyorum da yine erken konuşmalar başlamış. Herkes ah keşke cihat hoca erken geleydi falan diyor .Sevgili malatyalılıar daha kesinleşen bir şey yok dün sadece bir ateş yaktı yeni malatyaspor bakalım ateş sönmeden sezon sonunu görebilecekmi bu takım hep birlikte görücez.Bir gerçek sumidica denilen çöpten çok daha iyidir cihat hoca ama dediğim gibi bu ateşin sönmeden devam etmesi başarıdır tamamen dibi görmüş bir takımı ayağa kaldırmak hiçte kolay değil.Düşülse bile mücadele derek düşmek iyiydir.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Maç sonunda tribündeki bir avuç cefakar cesur yürek beni ağlattı.ligden düşsek bile o koskoca bomboş tribünlerdeki bayrak sallayan,bu halimizde bile sesiyle takımını destekleyen o bir avuç taraftara teşekkür eder gözlerinden öperim.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    TEŞEKKÜRLER Bu şekilde oynamanız, takım ruhunu sahaya yansıtmanız çok önemliydi. İnşaallah devamı gelir. Yeni hocamıza ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Sansa bala mac kazandik balotellinin kacirdiklarini hali saha topcusu gol yapardi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Erken konuşmak istemiyorum fakat keşke sumudica nın yerine zamanında bu adam geleydi. En azından sumudica efendinin çirkin tiyatrolarından kurtulurduk.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Teşekkürler değerli hocam , teşekkürler bütün oyunculara 17 tam bir kabustu 4 maç peşpeşe alirmiyiz bugünkü oyunu oynayın alırız diyorum,
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ALSAN ne olur, 32 puan eder.
    %100
    %0
    Yanıtla