SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendisi Yeni Malatyaspor'da Kalmalı"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli defans oyuncusu Teenahe Lingani Hadebe’nin menajeri Gibson Mahachi, Türkiye liglerinde küme düşmenin kaldırılması kararından önce yayınlanan açıklamasında, “Malatyaspor'un küme düşmesi kötü oldu ama Hadebe'nin başka bir kulübe ya da Avrupa'da başka bir lige gitmesi pek doğru olmayacaktır. Kendisi Malatyaspor'da kalmalı” dedi.

Zimbabve'de yayım yapan The Chronicle Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Mahachi, Teenahe Lingani Hadebe’nin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un geçen yıl Hadebe’yi transfer etmek istediğini kaydeden Gibson Mahachi, Beşiktaş’ın da genç stoper ile ilgilendiğini aktardı.

Mahachi, oyuncusunun geleceği hakkında “Malatyaspor’un küme düşmesi kötü oldu ama Hadebe’nin başka bir kulübe ya da Avrupa’da başka bir lige gitmesi pek doğru olmayacaktır. Kendisi Malatyaspor’da kalmalı. Hadebe de düzenli oynamak istediğinden Malatya’da kalmalı” açıklamasında bulundu.

25 yaşında ve 1,85 metre boyundaki Zimbabveli stoper, 14 Temmuz 2019’da Kaizer Chiefs takımından Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Sarı siyahlı takımla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hadebe, bu sezon 23 Süper Lig karşılaşmasında bin 915 dakika görev aldı. 28 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen genç stoper, 4 kez Ziraat Türkiye Kupası, 1 kez de Avrupa Ligi Elemelerinde forma giydi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Zimbabveli defans oyuncusu Teenahe Lingani Hadebe’yle Trabzonspor’un yanı sıra Beşiktaş’ın da ilgilendiği iddia edilmişti. Hadebe’nin sarı siyahlı takımdaki geleceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ömer Osman Aydın (3 yıl önce)
    Sayın adil gevrek lütfen git artık. Verdiğin emeklerin için ayrıca teşekkür ederiz. Ama artık bu işi beceremiyorsun. Lütfen git
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sy başkanın artık açıklama yapması gerekiyor Allah için bu takımın başında iseniz gelir elde ettiğimiz futbolcuların paraları nerede neden hala paralarını alamayan oyuncularımız var yazık günah para için malatyamız a leke sürülmesine izin vermeyelim gilerme den aldığımız 500 bin euro yahoviç de elde edilen gelir bifuma yı kaç bin euro ya verdik ücreti nerede eğer bu paralarda siyasi pasta var ise Allahın da hesabı var saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Adil gevrek paralar nerde diyen gençlere saldıralı çok olmadı kulübün son halide o sözü düyen çocukların ne kadar doğru söz söylediklerinin kanıtı sahi o kadar futbolcu sat o kadar federasyon dan gelir al ama 7 aydır futbolcuna parasını ödeme
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Adil efendi araya hatırlı kişiler sokalım bu futbolcuyu Darendespora transfer edelimmi ne dersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)
    saatli bomba hadebe
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Adil GEVREK'in işi belli olmaz ona artık güvenmiyoruz bir an önce görevden el çektirilmelidir yönetimini, teknik heyetini de alarak bir daha geri gelmemek üzere gitmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Adil gitmeden 2-3 Fitbolci daha satacak demek
    0
    0
    Yanıtla