SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Merkezinde Trafik Tedbirleri Artırıldı

Kent Merkezinde Trafik Tedbirleri Artırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da okulların açılmasıyla kent merkezinde artan araç ve yaya trafiğine yönelik trafik ve asayiş tedbirleri artırıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kent merkezinde iş makineleri ile devam eden ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri ve okulların açılmasıyla birlikte artan araç ve yaya trafiği yoğunluğuna yönelik ek tedbirler aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ana caddeler ve ara sokaklarda hatalı park başta olmak üzere yoğunluğu artıran tüm etkenlere karşı denetim ve uyarı faaliyetlerine ağırlık verirken, aktif ekip ve personel sayılarında da artışa gidilerek okul giriş çıkış saatleri ile yoğunluğun olduğu akşam eve dönüş saatleri için ilave tedbirler alındı.

Tedbirleri yerinde inceleyen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Sarak, talep ve şikayetleri dinleyerek İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’a iletilmek üzere notlar aldı. Sarak, Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanı Adem Bedir Ergül ve Belediye görevlileri ile de istişareler de bunuldu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • İbrahim (6 ay önce)
    Trafik ışıkları trafiği rahatlatacak şekilde yeşil dalga sistemi yapılmalı süreklilik acisindan
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (7 ay önce)
    Malatyada araç kullanmak dünyanın en zor ve tehlikeli işi geçen gün 5 dk da 5 tane kaza atlattım hiçbirinde hatam kusurum yok araç kullanan kıymetli hemşehrilerim 1.lutfen sinyal kullanın 2.lütfen 50 km hızla en sol şeritte ilerlemeyin Sol şerit hızlı olanlar sağ şerit yavaş olanlar içindir 3.trafik ışıklarının olmadığı yerde birbirinize yol verin 4.Biri size korna çalıyorsa sizi uyarıyordur ananıza küfür etmiyordur. 5.çevreyolundan yanyola yanyoldan çevreyoluna bağlantılar düzeltilsin dünyanın hiçbiryerinde böyle bir bağlantı yok KAZA SEBEBİ bu işi bilen biri yapsin lütfen 6.yıkılmış olan çarşı merkezinde yine eskisi gibi daracık yollar yapılacaksa hiç yapılmasın geniş yollar ve park alanları yapılmalıdır depremden önce daha araçla çarşıya giremiyorduk. 7.paylaşılan yeni çarşı projelerinin hiçbirinde göremedim Fuzuli caddesi KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE çevreyoluna bağlanmalıdır yoksa malatyada TRAFİK BİTMEZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Crisis (7 ay önce)
    Malatyada yaşayabilmenin tek yolu evden iş,okul ,market gibi zaruri şeyler dışında çıkmamak.yoksa zehir soluyup hasta olabilirsiniz,yıkılmamış ağır hasarlı binalardan üstünüze bişeylee düşebilir veya trafik kurallarını hiçé sayan bir magandaya korna çaldığınız içın hastanelik olursunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamdi (7 ay önce)
    Kışla caddesinde çift taraflı park yetmezmiş gibi park eden aracın yanına baskasida park etmiş zaten yol dar otobüs ilerleyemiyor trafik felç.otobus şoförlerine Allahtan sabır diliyorum.Trafik keşke kentte radar kurmak yerine park yasagini uygulayabilme bunu hicmi kimse görmüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cahil (7 ay önce)
    Trafik kuralının hiç uygulanmadığı ve uyulmadığı bir ilde inşaAllah çözülür. Ters yolda gidenler mi, ana yolda 4 sıra park edenler mi, en sağdan gelip en sola dönenler mi, solu malıymış gibi kapatanlar mı, (bu konuda Konya örnek alınmalı. 15 sn.den fazla sol şeridi işgal edenlere otomatik ceza yazılıyor.), daha neler neler. Emniyet müdürümüze canı gönülden teşekkürler çözebilirse. Beton mikserlerinin terörüne son verilsin. Yola döktükleri betonlar yüzünden motor kulaklarına verilen para milli servet. Bunun vebalinden kurtulamazlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Rıfat Taşcı (7 ay önce)
    Benim anlamadığım sadece Kapalı Çarşı açık merkezde binlerce araç Park etmiş bunlar ne yapıyor anlamadım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (7 ay önce)
    Duy da inanma. Anayollardaki ışıklar haftanın 6 günü çalışmıyor, kim önce geçerse, devamlı böyle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ebru (7 ay önce)
    Servis araçlarına bir el atın camları filimli ayakta öğrenci alıyor cocuklar ayakta gidiyor okula söyledik başka servis yok diyor o mahalleye giden özellikle yeşiltepeden giden öğrenci servisleri
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Eskiden servis yapan biri olarak size cevap vermek istedim sezon başında ukome mesale öğrenci başı 900 TL fiyat koydu en başta okul yönetimi fazla diyor 800 olsun sonra sonra veli 800 çok durumum iyi değil 700 olsun diğeri iki kardeş olduğu için indirim yapın diyor yada hiç durumu olmayan bir öğrenciyi okul bilgisinde ücretsiz taşıyor servisciler geçen seneye göre mazot en az iki kat parça ve işçilik ondan daha fazla artti bunları görüp servisciler akşam eve nasıl ekmek götürüyor diye soran yok
    %40
    %60
    Yanıtla
  • KILIÇCI (7 ay önce)
    Birde şu yerlerde sürünen, Şahin-Doğan türü, cadde ve sokaklarda yüksek sesli müzikle serseri mayın gibi dolaşan yüksek hız yapan araçlarada bir el atılsa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • KILIÇCI (7 ay önce)
    Birde şu yerlerde sürünen, Şahin-Doğan türü, cadde ve sokaklarda yüksek sesli müzikle serseri mayın gibi dolaşan yüksek hız yapan araçlarada bir el atılsa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hacı (7 ay önce)
    Tüm bu açıklamalar masal gibi hikaye anlatır gibi Malatya halkı ile dalga geçiyorlar. 1 saat önce hükümet meydanı önün ve kapalı çarşı etrafı ile kışla caddesi Arap sacı gibi olmuştu.
    %95
    %5
    Yanıtla