SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu, Malatyalı Depremzede Aileyle Görüştü

Kılıçdaroğlu, Malatyalı Depremzede Aileyle Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Malatya'da, eşi ve iki çocuğunu kaybeden depremzede Erol Hancı'yı kabul etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Malatya'da eşi Kıymet Hancı, kızları Elif ve Merve Hancı'yı kaybeden depremzede Erol Hancı, kızları Dilek ve İrem Hancı ile parti genel merkezindeki makamında bir süre görüştü.

Aliye başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, ailenin taleplerini dinledi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ali (1 yıl önce)
    Bütün siyasiler depremzedelerin ayağına gitti.Bu beyefendi depremzedeyi ayağına çağırmış.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Bak güzel bir tespit..
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya merkezin %80 i il dışında!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hepsi CHP li gidenlerin
    %20
    %80
    Yanıtla
  • nolmus chp li ise . insan degilmi chp li olunca
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Nereden biliyorsun. O zaman c.başkanının yanı gelenler de sadece sizden mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    El insaf CHP li değilim ama adam 3 kere bölgeye geldi akillanmayacaksiniz fesat dedikodu kul hakki lutfen bir Müslümana yakışır şekilde yasayalim.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ne alaka adam kac gündür dolaşıyo körmüsün.depremzedeler talep etmiş.cahil işiniz gücünüz karalama.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu resimden çıkara çıkara bunu mu çıkardım. Tüm liderlerden önce Kılıçdaroğlu bölgedeydi. CHP milletvekilleri enkaz enkaz dolaşıp halkın acılarını paylaşıp tercüman olurken, iktidar milletvekilleri kaç gün ortalıkta görünmediler. Artık vicdan da kalmamış. Nasıl bir zamana denk geldik böyle? Ne din, ne iman ne de vicdan kalmış. Allah sizi ıslah etsin. Osmanlı imparatorluğu da liyakatsiz ve ehil olmayan kişilerin yönetimi ile yıkılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti de ne yazık ki liyakatsiz kişilerin yönetiminde felaketlere sürüklenmektedir. Allah sonumuzu hayır etsin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakkı (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Depremzede oraya gitmiş ey okuma bilmeyen, anlamayan. Adının hakkını ver ve bir harf öğren be....
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Bu kadar akıl tutulması olamaz ya. Malatya halkı bu kadar cehalet bir dönemi yaşamamıştır. Doğrulara tahammulu olmayan bir kitle oluştu. Yandaş medya gibi pembe tablo mu çizecek. Vatan , millet edebiyatı yapan yorumcular. Kimin vatanperver olduğuna siz mi karar veriyorsunuz. Cahilliği bırakın bu zamana kadar başımıza bu cahillikten geldi.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bu yorum ne alaka şimdi. Akıl tutulması yaşayacak çok şey gördük bu mu batti
    %60
    %40
    Yanıtla