SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kiltepe Cinayetinin Nedeni 8 Yıllık Husumet İddiası

Kiltepe Cinayetinin Nedeni 8 Yıllık Husumet İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Mahallesi'nde Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra işlenen cinayetin, 8 yıl önce Tohma Çayı'nda 2 kişinin boğulması olayından kaynaklanan husumet sonucu işlendiği öğrenildi.

Pazar gününün ilk dakikalarında 00.30 sıralarında, Kiltepe Mahallesi Ayverdi Sokaktaki metruk bir evde, 36 yaşındaki Ali Korkmaz, 19 yaşındaki T.G. tarafından 8 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış, yaralı kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olay sırasında, katil zanlısı T.G.'nin arkadaşı 20 yaşındaki F.T. de kolundan yaralanmıştı.

8 YIL ÖNCEKİ BOĞULMA OLAYIYLA BAŞLAYAN HUSUMET İDDİASI..
Olayın, katil zanlısı T.G.'nin 8 yıl önce ağabeyinin Tohma Çayı'nda bir arkadaşı ile birlikte boğulmasından Ali Korkmaz'ı sorumlu tutması ve husumet gütmesi nedeniyle meydana geldiği ifade ediliyor.

17 Temmuz 2015 günü, Yazıhan İlçesi Kömüşhan Mahallesi'nde balık tutmak için Tohma Çayı'na giren ve tamamı Kiltepe Mahallesi'nde oturan 4 arkadaştan 24 yaşındaki Mehmet Bozuk akıntıya kapılmış, ancak Bozuk'un yanı sıra kurtarmak için suya giren 3 arkadaştan 28 yaşındaki Hüseyin Atalmış da boğularak hayatlarını kaybetmişler, 8 yıl sonra cinayete kurban giden Ali Korkmaz ile bir kişi ise sağ kurtulmuşlardı.

Mehmet Bozuk'un, ailesinin sonradan soyadını değiştirmesi nedeniyle G. soyadını taşıyan, boğulma olayının olduğu tarihte 11 yaşında olan kardeşi T.G.'nin, ağabeyinin boğulmasından dolayı Ali Korkmaz'ı sorumlu tuttuğu, bu nedenle husumet beslediği belirtiliyor.

Bu arada, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: 8 yıl önce Tohma Çayı'nda boğularak hayatlarını kaybeden Mehmet Bozuk ve Hüseyin Atalmış adlı arkadaşlar.. 

İlgili haberler
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız