SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kırmızı Karttan Sonra Oyun Lehimize Gelişti"

0
Güncellendi - 2019-02-17 22:46:36
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 22. haftasının açılış maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, milli takım teknik direktörlüğü ile ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

Güneş, karşılaşmayla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Buraya geldiğimizde rakibin puanı 34’tü gayet başarılı bir sezon geçirdiler, iyi bir uyum yakaladılar, önemli oyuncuları var. Savunma açısından da az gol yiyen, az mağlup olan, dirençli ve savaşçı bir takıma karşı oyuna iyi başladık. 2-3 pozisyonda topu iyi kullansaydık, golü daha erken bulabilirdik ama olmadı. Daha sonra rakip oyuna ortak oldu. Kırmızı karttan sonra oyun tabi daha lehimize gelişti ama galibiyeti hak ettik. Yediğimiz golde hata yaptık bu hataları doğru bulmuyorum ama böyle bir takıma karşı 3 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatalarımızı değerlendirip dersler çıkaracağız."

Tecrübeli teknik adam, sahada birkaç pozisyona sinirlendiğini ifade ederek, "Sahada anormal şeyler olunca insan normal duramıyor. İkinci yarının başında 2-3 gol kaçırdık. Maçta adrenalin yükselince sakin kalamıyorsun, çok top kayıpları yaptık. Biraz sinirli olduğumu kabul ediyorum, bunlara sinirlendiğim doğrudur" diye konuştu.

A Milli Takımının başına geçeceği konuşulan Güneş, bu konuyla ilgili, yöneltilen soruya, "Milli takımla konuşulacak bir şey yok. Şu anda Beşiktaş’ın çalışanıyım ama böyle bir durum olduğunda sezon başı anlaşabileceğimi söyledim. Çünkü kulüp de buna izin verebildiği için zaten bir sorun gözükmüyor. Onu da konuşacağız, zannediyorum yakın zamanda federasyondan böyle resmi bir şey gelirse sezon sonunda anlaşmak üzere değerlendireceğimiz bir durumdur. Şu anda böyle bir anlaşma yok olduğu zaman açıklarız, bu tip görüşmeler oldu olabilir, bekliyoruz" cevabını verdi.

Hatalar yaptıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı "Sonuçta Malatya'yı böyle kritik bir dönemde Malatya'da yenmek bizim için önemliydi ama hatalarımızı da düzeltmemiz gerekiyor. Kaçırdığımız gollerden sonra hayıflanmak yerine herkes görevini yapmalı. Kazandığımız için rahat konuşuyoruz ama bugün birçok oyuncunun hayatını etkileyecek durumda olabilirdi maç sonu. Kazanmamıza rağmen ders çıkarabilmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Ljajic'in kartını da yorumlayan Güneş "Ljajic'in kartı kabul edilebilir bir şey değil, olmaması gereken bir karttı. Oyunu ortaya getirip kendi moralimizi ve sinirlerimizi bozuyoruz. Oyuncular kimse üzülmesin diye oynamalılar" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Enver Genç (5 yıl önce)
    Burada futbolu herkesten iyi bilen,sonucunu bile tahmin eden kahinlerin dediğine değil,Şenol Hocanın dediğine kulak verin.Malatyaspor eksik kalınca işimiz kolaylaştı diyor.Hoca.Yani adem bizim işimizi kolaylaştırdı demiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ertaç gününde olmasaydı en az 5-6 farkla bitebilirdi.Başta Adem olmak üzere resmen 3 puanı hediye ettik.
    0
    0
    Yanıtla