SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kısmetli Bir Teknik Adama İhtiyaçları Var" Dedi Ve..

0
Güncellendi - 2017-02-20 22:04:54
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’unTeknik Direktörü Metin Diyadin, “Bir tarafından baktığınız zaman bu şekilde oynayan bir takımın galip gelememesi açıkçası bizi üzüyor. Kendi tarafımdan da biraz daha kısmetli bir teknik adama ihtiyaçları var. Bu anlamda da bunu değerlendirip, kendi adımıza sonuca varacağız” dedi. Diyadin, daha sonra istifasını açıkladı.

"FUTBOL ŞANSI YANIMIZDA DEĞİLDİ.."

Evkur Yeni Malatyaspor’a son dakikada yedikleri golle 2-1 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Takımın teknik patronu Metin Diyadin, maç sonrası TRT Spor'a yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını ve iyi mücadele ettiklerini ancak futbol şansının yanlarında olmadığını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, “Devre arası yatığımız transferlerle iyi takım olduk. Hiçbir maçı da hak ederek mağlup olmadık. Bugün oldukça oyuncularım iyi oynadı. Rakipten daha çok pozisyonumuz var. Ofansif olarak ligin en iyi takımı Evkur Yeni Malatyaspor. İyi bir takım olduk. Bugün de oyuncularım çok iyi oynayıp, her şeylerini ortaya koydular. Futbol şansı yanımızda değildi, mağlup olduk. Bu şekilde oynayan bir takımın galip gelememesi bizi üzüyor” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un futbolcusu İsmael Keita, “İyi takımız, iyi çalışıyoruz ama maalesef sonuç alamıyoruz” dedi.

VE İSTİFA..

Bu konuşmanın ardından maç sonrası basın toplantısına katılan Teknik Direktör Metin Diyadin, Büyükşehir Gaziantepspor’un daha kısmetli teknik adama ve futbol şansı olan bir teknik adama ihtiyacı olduğunu söyleyerek görevinden ayrıldığını açıkladı.

Maçın ardından yaptığı açıklamada futbol olarak sahada çok güzel işler yaptıklarını belirten Diyadin, ”Bu ligin en ofansif takımı Malatyaspor karşı sahadan en çok pozisyona giren takım bizdik. Ama ilk geldiğim günden beri birçok gol pozisyonlarına giriyoruz. Ama bir türlü olmayan bir şeyler var. Bunu kendime bağlıyorum. Bütün oyuncularımı bugüne kadar çalışma disiplini olsun her şeyle beraber cani gönülden tebrik ediyorum. İyi bir takım Büyükşehir Gaziantepspor en azından futbolu çok doğru oynayan bir takım. Maçta da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama alınan skorlar doğal olarak herkesi üzüyor. Skorun iyi olmadığı bir tablo çıkınca her hafta ister istemez enerjimiz de düşüyor. Sanırım Büyükşehir Gaziantepspor’un biraz daha kısmetli teknik adama ihtiyacı olduğunu, futbol şansı olan bir teknik adama ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda da herkese teşekkür ediyorum. Futbol olarak Yeni Malatyaspor’dan üstündük. Ama aradaki futbol skora yansımayınca bunların sorumlusu direkt teknik direktörler oluyor. Ben de bunun farkındayım. Bunun için bu sorumluluğu üzerime alıp daha şanslı teknik adamla beraber çok daha iyi güzel işler olacağını düşünerek, görevinden istifa ediyorum” diye konuştu.

"NE YAZIK Kİ SKOR OYUNU.."

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşmada 23’ncü dakikada sakatlanarak, oyundan çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Keita, maç sonu yaptığı açıklamada, mağlubiyetten dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

Sakatlığı nedeniyle maçı tamamlayamadığını kaydeden Keita, “Sakatlanıp, takımımı yalnız bıraktığım için de üzgünüm. İyi mücadele ettik, en azından beraberliği hak ediyorduk. Ne yazık ki skor oyunu. İyi takımız, iyi çalışıyoruz ama maalesef sonuç alamıyoruz. Çalışıp, daha iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.

iha- TRT Spor- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Metin Diyadinin de zamanı geçti. İlk yıllarında bir işler yapıyordu ama son aldığı takımlar ile sonunu getiremedi. Bakalım yerine kim gelecek? Antepin bundan sonra ilk 6 sıradaki takımlardan koparacağı puanları umutla bekleyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (7 yıl önce)
    Havaya girelim, rehavete girmeyelim. Dün antep hakikaten 5 gol atardı, şanslıydık, şansızlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (7 yıl önce)
    metin diyadin hocanın anlattığı maç başka maçmıyde acaba.konuşmalarında sanki malatyasporu sürklase etmiş gibi konuşuyor.oysa bizim izlediğimiz maçta başa baş bir mücadele vardı hatta malatyaspor daha bilinçli daha olgun oynuyordu sonucuda hakketti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Oncelikle sahadaki oyunculari orsya giden taraftari ve hocayı tebrik etmek isterim umarim bu yolun sonu super lig olur. Rakip takım hocasi efendi bir hoca ona hitaben kırıcı olmayalım . Tekrar sagolsunlar var olsunlar emegi gecen herkese bir malatyalı olarak tesekkur ederim devamını canı gonulden dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Aferin çocuklar iyi iş çıkardınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Haftaya sira atiinorduda bakalim hocami gider takimi Sadik ve kiraz haftaya oynarsa bu is tamam dir Futbolun en büyügü irfan hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    YAAAS MALATYA NEYMISINIZ ÖNCE TEBRIKLER AYAKLARINIZA SAGLIK IRFAN HOCA TESEKÜRLER BILMIYORU BU KACINCI TAKIMLARIN HOCALARINI ISTIFASI KIMI YENSEK YA DIBE INERLER YA HOCALARINI ATARLAR
    0
    0
    Yanıtla