SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KKTC'de 'Malatyalı' Organizasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 25'inci yıldönümü, bu ülkedeki Malatyalılar Derneği tarafından 15 Kasım Cumartesi akşamı düzenlenen balo ile kutlanacak.

KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın himayeleriyle KKTC Malatyalılar Kültür Derneği taraafından düzenlenen balonun Merit Crystal Otel'de gerçekleştirileceği ve saat 20.00'de başlayacağı bildirildi.

Malatyalı öğrencilerin kurduğu dernek tarafından gerçekleştirilecek geceye KKTC 1. cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, MEV Başkanı Şaban Taçyıldız, MEV Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, Sanatçı Oktay Kaynarca, İşadamı Şahin Özer'in de katılacakları, elde edilecek gelirin yüzde 25'inin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız