SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Komşuların Bıçaklı Kavgasında 2 Yaralı

Komşuların Bıçaklı Kavgasında 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da site yönetimindeki anlaşmazlıktan dolayı husumetli olan iki komşunun birbirlerine bıçakla saldırması sonucunda her ikisi de yaralandı.

Kavga olayı Yakınca Mahallesinde yaşandı. Daha öncesinde site yönetiminden kaynaklı husumetli oldukları belirtilen İ.K. ve M.Ö. adlı şüpheliler, apartman içinde karşılaşınca kavga ettiler. Kavga sırasında her iki şüpheli birbirini bıçaklayarak yaraladı.

Yaralılar 112 acil servis ambulanslarıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne  kaldırıldılar.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hoca (2 yıl önce)
    Ne biçim memleket olduk haberlerin yarışı kavga yaralama cinayet ,intahar birde MTÖ üniversitesi rektörü.. geçen bir kanalda bir sayın milletvekilimiz insanın pilini pığtısıni toplayıp gidesi geliyor diyor haksizda değil ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Apartmanlar ve siteler yönetmelik doğrultusunda yönetilmiyor hesap veren yok keyfi paralar toplanıyor yöneticiler kendilerini derebeyi zannediyor denetleme yok bu işi biraz bilen insanlar ses çıkarınca üzerlerine kaba kuvvetle gidiliyor ve gözdağı veriliyor apartman ve site yönetimleri mutlaka bağımsız kurumlar veya devlet tarafından denetlenmelidir. Site ve apartman yöneticiliği birilerinin gelir kapısı olmaktan çıkarılmalıdır.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Site yonetimler secimle olusur ve denetlemesi vardir. Yonetilemiyorsa, hesap verilmiyorsa, aday olursun, secilir ve sen yonetirsin. Devleti niye bu ise karistiriyorsunuz. 3- 5 kisi bir araya gelip anlasamiyorsa devlet ne yapsin.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Devlet dediğiniz kavramın bir kolu zaten mahkemelerdir uyuşmazlık durumunda devreye de girer
    %50
    %50
    Yanıtla