SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Konak'ta Cinayet

Konak'ta Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Doğan P. (68) ile Said Kazan (49) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Doğan P.’nin tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan Said Kazan ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Said Kazan kurtarılamayarak öldü.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipler  bir adet tabanca bulurken, olay sonrası kaçan Doğan P.’nin jandarma tarafından yakalandığı bildirildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • çerkez (9 ay önce)
    la gardaş banazının adamı iyi olur efendi olur birbirlerini vatanını severdi eskinin bilgili okuyan solcuları çıkardı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • deneme (9 ay önce)
    Silah satışı yasaklanmalı...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mesaj (9 ay önce)
    Göklerden gelen bir mesaj vardır destan şehir malatya
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Cafana (9 ay önce)
    Bu depremlerden neden ders çıkarmıyoruz? Neden bu depremleri kendimizi düzeltmek için bir işaret görmüyoruz? Neden şeytani işlerden kendimizi uzak tutmuyoruz bilmiyorum. Çok yazık gerçekten ilimiz hepimizin doğduğu ya da doyduğu şehrimiz neden böylesi kötü haberlerle anılıyor. Hepimiz sözde Müslümanız ama gel gelelim yaşadığımız olaylar Müslüman olmaktan çok uzak. Rabbim bizleri ıslah etsin tez zamanda hidayet nasip etsin inşallah. Böyle haberler okuyunca çok üzülüyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • O güzel şehri o güzel insanları eminim ki çok kişi özlüyor 1980 darbesinde sonra bozulma başladı imanhatiple din adamı yetiştirdi hoca imam oldu o kutsal görevi sadece iş olarak gördü ve yaptı öğretmen kps de atandı öğrenciler okumayı çözmede liseyi bitirdi 2 yıl uni okudu dil din bilgi sıfıf tarihi dini kültürü insanlığı dizilerde googulde öğrendiler kendilerini Z kuşağı sandılar halbuki Z kuşağına hakaret ediyorlar pırıl pırıl olan gençlere sonsuz saygımız var çakma Z kuşağı olanlar anne babaları ikna ediyorlar birde yedikleri içtinlerk hormon çalışacak beyin kalmadı
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Masum köylü (9 ay önce)44 Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Öldüren 68 yaşındaymış. Z kuşağı değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adamın yorumuna eksi neden verilmiş anlamadım. Yazdıklarında tamamen haklı bence.
    %60
    %40
    Yanıtla