SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korkmaz Toprağa Verildi

Korkmaz Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com yazarlarından Bülent Korkmaz'ın, Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)'nde tedavi görmekte iken vefat eden babası Yılmaz Korkmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Kan Kanseri nedeniyle tedavi görmekte olan ve durumu ağırlaşınca TÖTM'de yoğun bakıma alınan 71 yaşındaki Yılmaz Korkmaz, Cuma sabaha karşı vefat etmişti. CHP'den 3 dönem Yeşilyurt İlçe Belediye Meclis Üyeliği yapan Yılmaz Korkmaz'ın cenazesi, Çırmıhtı (Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi)'daki Merkez Camii'nde Cuma Namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Gedik mevkiindeki Hamidiye Mezarlığı'nda defnedildi.

Uzun yıllar Çırmıhtı'ta terzilik yapan 4 çocuk babası Korkmaz'ın cenaze törenine; ailesi ve yakınları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt eski belediye başkanı Mehmet Kavuk ile kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız