SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korucu Derneği'nden Valiye Plaket

0
Güncellendi - 2019-03-27 03:53:13
Korucu Derneği'nden Valiye Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Aydın Baruş ile bir araya geldi.

Ziyarette dernek faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ali Molon, kendilerini kabul ederek zaman ayırdığı için Vali Aydın Baruş’a teşekkür etti.

Vali Aydın Baruş ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ali Molon ve üyeler ziyaret anısına Vali Aydın Baruş’a plaket takdim ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız