SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kremlin duyurdu! Putin, Erdoğan'ın teklifini kabul etti, Türkiye'ye geliyor....

Kremlin duyurdu! Putin, Erdoğan'ın teklifini kabul etti, Türkiye'ye geliyor....
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın davetini kabul eden Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye’ye geliyor…

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Putin‘in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın davetini kabul ederek Türkiye’ye ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

Erdoğan’dan Rusya’ya NATO çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam yaptığı açıklamalarda, Ukrayna-Rusya krizi için “Türkiye NATO üyesi olmanın gereklerini yerine getirecek” açıklamasını yapmıştı.

Rusya’nın da Türkiye’nin Ukrayna’ya yönelik silah satışından rahatsız olduğu biliniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘ARABULUCU OLABİLİRİZ’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Ukrayna-Rusya krizinde arabulucu olabileceğini belirterek, “Barışın olmasına arabulucu olabiliriz. Üzerimize düşen görev neyse hazır olduğumuzu ifade etmiştim. Önümde Ukrayna ziyareti var. Belki Rusya ziyareti de olabilir. Bölgede barışın hakim olmasını istiyoruz.” demişti.

ABD GÖRÜŞLERİMİZİ DİKKATE ALMADI

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov gazetecilere verdiği demeçte ayrıca ABD  ile Ukrayna konusunda yaşadıkları krize değinerek  “Görüşlerimizin dikkate alındığı veya endişelerimizi dikkate almaya hazır olduğunun kanıtlandığı söylenemez. Değerlendirmelerde acele etmeyelim, analiz etmek zaman alıyor” dedi.

LAVROV’DAN NATO’YA TEPKİ

Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in dün, NATO’nun doğu kanadındaki askeri varlığını güçlendireceğine yönelik açıklamalarını değerlendirdi. Söz konusu açıklamaları dikkate almadığını belirten Lavrov, “Stoltenberg’in gerçekle bağını kaybettiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberİskelesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız