SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kullandığı İş Makinesinin Altında Kaldı, Can Verdi..

Kullandığı İş Makinesinin Altında Kaldı, Can Verdi..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde yol çalışması yaparken kullandığı iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti.

Olay, Yazıhan ilçesi Ambarcık Mahallesi D-875 karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede karayollarına ait 188124 Tck numaralı iş makinesiyle çalışma yapan Mehmet Sarı (48) silindirin açılan kapısında aşağı düştü. Düşme sonrası iş makinesinin üzerinde geçtiği şahıs ağır yaralanırken, durumun fark edilmesinin ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yazıhan İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Sarı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sarı’nın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tarık (6 ay önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, ekmeğinin peşinde koşan, evine helal lokma götürmek için çalışan gardaşımızın geride bıraktıklarına Rabbim den sabır diliyorum, tekrar mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Akın (6 ay önce)
    Rabbim Şehitler mertebesine yükseltsin Rızık peşinde tüm can veren kardeşlerimizide Ne kadar değerli bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır
    %100
    %0
    Yanıtla