SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 5. Turdaki Rakibi Belli Oldu

0
Güncellendi - 2020-11-27 20:00:15
YMS'nin 5. Turdaki Rakibi Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur’daki rakibi Hekimoğlu Trabzon oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi. Kovid-19 sağlık tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin katılmadığı kura çekimi, Ziraat Türkiye Kupası yayıncısı A Spor kanalı tarafından canlı olarak yayınlandı.

Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak 5. Eleme Turu'nda, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 26 takım ile geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray takımları olmak üzere toplam 32 takım yer aldı.

Kupa statüsünün 2A-d maddesinde belirtildiği üzere 32 takımdan 16'sı kurada seri başı olurken, maçlar 15-16-17 Aralık tarihlerinde seri başı takımların sahasında oynanacak. Seri başı olan Yeni Malatyaspor’da 5.Tur maçını sahasında oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur’unda eşleşmeler şöyle oluştu:

Demir Grup Sivasspor-Giresunspor

Kasımpaşa-Muğlaspor

Yeni Malatyaspor-Hekimoğlu Trabzon

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-Esenler Erokspor

Fraport-TAV Antalyaspor-Beypiliç Boluspor

İttifak Holding Konyaspor-Altınordu

Trabzonspor-Adana Demirspor

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor

Beşiktaş-Tarsus İdman Yurdu

Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği

Aytemiz Alanyaspor-Adanaspor

Göztepe-Bursaspor

Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor

Gençlerbirliği-Tuzlaspor

Gaziantep Futbol Kulübü-Kocaelispor

Medipol Başakşehir-Turgutluspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Tff 16 super lig takımına alt lig takımlarını çerez niyetine mac yaptırıyor. Herşey rant alttan gelen takımların daha başta yolu kesiliyor. Bu sistem adil değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gevrek gevrek (3 yıl önce)
    Süper amatör futbol anlayışı ile bu takımı yenemez demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • akıf (3 yıl önce)
    kolay gibi görünsede zor bir rakip,sürprize fırsat vermeden malatyanın ideal bir kadroyla daha istekli oynaması lazım
    0
    0
    Yanıtla