SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kupada Hedefimiz Var"

0
Güncellendi - 2018-10-30 05:45:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Antrenörü Turgay Karslı, "Bizim bir Anadolu takımı olarak ligde ve kupada hedeflediğimiz çizgimiz var. Ben hep şunu düşünmüşümdür; kupa Anadolu takımları nezdinde prestij için çok önemlidir. Kupaya sahip olduktan sonra takacağınız apolet kalıcı bir önem taşır. Dolayısıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi istiyoruz" dedi.

Süper Lig'de 10.haftada sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenerek, büyük bir moral kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 31 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Kırklarelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray maçında forma giyen oyuncular, terapi programı gerçekleştirdiği idmanda diğer oyuncular dayanıklılık çalışması yaptı.

Çalışma öncesi kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Turgay Karslı, "Hafta içi yaptığımız toplantılarda Galatasaray maçının ligdeki sıralamayı belirleyecek bir değerde olduğunu biliyorduk. Maçın geneline baktığınız zaman kazanma cesaretiyle oynayan bir Evkur Yeni Malatyaspor takımı vardı. Tabii Galatasaray açısından bakıldığında bu mağlubiyetin bahanesi olmayacağı nedenleri de vardı. Eksik oyuncularının fazla oluşu onlar için bir zaaf sayılamaz. Genel olarak sonuca endeksli bir takım olursanız çok fazla başarı elde edemezsiniz. Ama ileriye yönelik hazırlıklar yapan bir takım olursanız bugün ki sonuçları almanız kaçınılmaz olur. Bu da onlardan bir tanesiydi" diye konuştu.

Karslı, kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Bizim bir Anadolu takımı olarak ligde ve kupada hedeflediğimiz çizgimiz var. Ben hep şunu düşünmüşümdür; kupa Anadolu takımları nezdinde prestij için çok önemlidir. Kupaya sahip olduktan sonra takacağınız apolet kalıcı bir önem taşır. Dolayısıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi istiyoruz. Tabii elimizdeki kadro derinliğinin bizi ne kadar etkileyeceğini de zaman gösterecek. Önümüzde basite almadığımız Kırklarelispor maçı var. Şimdiye kadar çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız kadroda kendilerine yer bulacaklar. Bunun yanında genç oyuncularımızı görme şansımız olacak. Her hangi bir kazaya sebebiyet vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Hemen ardından Alanya deplasmanına çıkacağız. Takımımız bu maça da hazır olmalı. Kupa mesaisi ile yoğun bir tempo başlıyor. Aytemiz Alanyaspor maçının ardından oynayacağımız Trabzonspor maçı da bizim için çok önemli. O yüzden sakatlıkları bulunan ve cezalı olan oyuncuların biran önce aramıza katılmalarını bekleyeceğiz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Geçen yıl ligde kalma adına kupa maçlarını bırakmıştık.bu sene kupada da iddialı olabileceğimiz bir kadro ve tecrübemiz var.Bu sene kupaya boşverme lüksümüz yok.bize yakışanda bu.
    0
    0
    Yanıtla