SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kupada Turu Geçeceğimize İnanıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-12-20 20:22:28
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’nda Süper Ligin lideri Demir Grup Sivasspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’na 5.Tur’da dahil olan sarı kırmızılılar, TFF 1.Lig’de mücadele eden Ankara ekibi Keçiörengücü ile eşleşmişti. İlk maçı sahasında 3-1 kazanan, ikinci maçta ise deplasmanda Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalan sarı kırmızılılar, son 16 Tur’una adını yazdırdı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde Demir Grup Sivasspor ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu ilk maçları 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki son 16 Turu’nda ilk maç Sivas’ta oynanacak. 

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki eşleşmeyle ilgili değerlendirmede bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi. 

Çelikel, turu geçeceklerine inandıklarını ifade ederek, “Öncelikle kura çekiminin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Son 16 Tur’undaki eşleşmeler belli oldu. Bizde Keçiörengücü’nü 5.Tur’da eleyerek, son 16’ya adımızı yazdırdık. Son 16 Turu’nda Demir Grup Sivasspor ile eşleştik. Kura çekiminde ligin iki önemli takımı eşleşti. Seyir sevki yüksek ve kaliteli iki takımın mücadelesi olacak. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Hem deplasmanda hem de sahamızda galip gelerek çeyrek finale adımızı yazdıracağız” diye konuştu.

Kura çekimine katılan BtcTurk Yeni Malatyaspor yöneticisi Nusret Çaylak da güçlü bir takımla eşleştiklerini ifade ederek, kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Çaylak, kupada geçen sezon yarı final oynadıklarını hatırlatarak, bu sezon bunun üzerine çıkmak istediklerini söyledi. Komşu kent takımı Demir Grup Sivasspor ile iki zorlu maça çıkacaklarını kaydeden Çaylak, “Kulüp olarak her zaman en iyi noktayı hedefliyoruz. Kupada geçen sezon Galatasaray ile yarı final oynadık. Bu sezon bu başarının daha üzerine çıkmak istiyoruz. 5.Tur’da elediğimiz Keçiörengücü de oldukça güçlü bir takımdı. Dolayısıyla zor bir eşleşmeden buraya geldik. Bence Sivasspor ile ilk maçı deplasmanda oynayacak olmamız bizim için avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. İki kulvarda da güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Kupada da bu turu da geçip, son 8 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Gurbet (4 yıl önce)
    Her iki maçı da kazanamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Birakin bu sozleri Ligde yenemediniz kupada Yenecekmis.bunlar kilasik sozler
    0
    0
    Yanıtla