SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutan ve Asiltürk'e Beraat

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski milletvekili ve Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ile Malatya eski milletvekili Oğuzhan Asiltürk, Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandıkları "Kayıp Trilyon" davasında beraat ettiler.

Konuya ilişkin olarak Posta Gazetesi'nde yayınlanan haber şöyle:

"Kapatılan Refah Partisi'ne (RP) 1997'de yapılan Hazine yardımının sahte belgelerle harcanmış gibi gösterildiği iddia edilmişti. RP'nin yöneticilerine dava açılmıştı. 'Kayıp trilyon' davasında RP Genel Başkanı Necmettin Erbakan 2 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilmişti. O dönem RP'nin üst düzey yöneticisi olan Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan da aynı davada yargılanıyordu. Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi dünkü duruşmada Recai Kutan, Oğuzhan Asiltürk, Fehim Adak ve Musa Demirci'nin beraatlerine karar verdi.."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız