SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 'Rüzgarın Oğlu'nu Kadrosuna Kattı

0
Güncellendi - 2020-07-09 20:02:30
BYMS 'Rüzgarın Oğlu'nu Kadrosuna Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Bulgaristan ligi takımlarından Ludogorets’in 28 yaşındaki Kongolu oyuncusu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarına başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Bulgaristan ligi takımlarından Ludogorets’in 28 yaşındaki Kongolu oyuncusu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı siyahlılar, Lukoki’yi bir süre önce Malatya’ya getirmiş ve Kongolu oyuncu BtcTurk Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçını statta izlemişti.

“Rüzgârın Oğlu” lakaplı Jody Lukoki, son olarak Ludogorets’te forma giydi. Güncel piyasa değeri 2,40 milyon Euro olan Jody Lukoki, sağ kanadın yanı sıra ileri uç mevkiinde de oynayabiliyor. 1,73 metre boyundaki Kongolu sağ kanat, şuana kadar Ludogorets’in yanı sıra Zwolle, Ajax Amsterdam, Cambuur takımlarının formalarını giydi. Ludogorets formasıyla çıktığı 151 karşılaşmada 29 gol, 20 asistlik performans sergileyen Lukoki, sağ kanat mevkiinde çıktığı 209 karşılaşmada 41 gol, 35 asistlik bir performans ortaya koydu. 

2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi’nde Ludogorets formasıyla 6 karşılaşmada 457 dakika görev alan Jody Lukoki, 3 gol kaydetti. Jody Lukoki, Avrupa Ligi Elemelerinde ise Ludogorets takımında 4 karşılaşmada 172 dakika sahada kalırken, 2 gol kaydetmeyi başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Kenan (3 yıl önce)
    44kenan Kaplanlarda güzel işler oluyor,son kalan maçlarda takımın süper lig ipine sıkıca sarıldığını gösteriyor Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ali baba (3 yıl önce)
    sizler ne biçim adamlarsınız çok merak ederim şu anda türkiyedeki 18 takımdan biriyiz bunu bize saglayan bu yönetimdir bu takımı yok olması için her an şeytana dua edersiniz sizin gibilere ne diyecegimi bilemiyorum düşmanlık ettiginiz kadar dostluk etseydiniz biz ilk beşte olurduk hem malatyalıyız diyeceksiniz hemde düşsün diyeceksiniz sizin bu yaptıgınızın adı tam tarifi hainliktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Deniz (3 yıl önce)
    İyi olur inşallah... Som Fener-Malatyaspor maçındaki hakssızlıklar bizi koronadan daha fazla hırpalamıştır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    Ben bir ata sözü söylüyeyim birileri var vezir eder birileri var rezil eder sizlerde takip ediyorum başkan şöyle yaptı başkan böyle yaptı adil gevrek olmasaydı malatya spor 2 ligde birinci lige çikmazdı takımı iyi yere getirecek bir baba yiğit varsa alsın başkanlığı inşallah bir hata yapıpta yamyamlar başkan olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (3 yıl önce)
    ben bir tane rüzgarın oğlu biliyorum o da Sertan Eser. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu yıl ikinci sezonu forvetsiz perişan geçirdik.önümüzdeki sezon sağlam kontratlarla iki forvet oyuncusuna acil ihtiyacımız var.yaşadığımız kabustan ders alarak adımlarımızı atmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    ligde kalırsak, biraz iyi işler yaparsa, takında iyi puan alırsa gelecek sezon devre arasında satılır, hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    hayırlı olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    yaşasın adil gevrek transferleri devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    AH AH Keşke Birde Başkan trasfer etsek içim yüreğim yanıyor Bunca Darbeden sonra AH AH
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    İstatistikleri çok iyi inşallah aynı istatistiklere burda da imza atar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    La düşüyik düşüyik neye geliysin bize ha yanı yere geleççe
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahahahha Düşmüyük reis kayıtsız ol ? Sadece kaça geldi ne kadar para alacak bunları bilsek güzel olurdu. Sonra borcumuz var diyince noluy gardaş bisürü oyuncu sattık ne borcu ne diyi bunlar diyebilirdik
    0
    0
    Yanıtla
  • günaydin murat beyyy rüyada uyansan iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    hayırlı uğurlu olsun. inşallah düşmeyiz ve önümüzdeki sezon sayircili olurda izleriz
    0
    0
    Yanıtla