SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maç Bizim Beklediğimiz Gibi Oldu"

0
Güncellendi - 2018-09-01 01:14:35
A- A+ PAYLAŞ

Atiker Konyaspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Aldığımız puan çok çok önemli. Çünkü bizi bundan sonra bekleyen bir Fenerbahçe maçı var. Arkasında Kayseri ve Göztepe deplasmanlarımız olacak. O zaman kadarda daha iyi olmamız gerekiyor çünkü bu lig çok zor. Maç kazanmak çok zor. Mücadele etmeden, acı çekmeden de kazanmanız mümkün değil” dedi.

1-0 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası konuşan Çalımbay, “Maç bizim beklediğimiz gibi oldu. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk çünkü biz Malatya’nın son 3 maçını seyrettik. Gerçekten iyi futbol oynuyorlardı. Hem de çok kaliteli oyunculara sahiplerdi. Onun için özelliklede içeride zor olacağını biliyorduk. Zaten maça gelirken hem eksik hem de sakat ve hasta olan arkadaşlarımız vardı. Maçın ilk yarısında golü bulduk ve ondan sonra gerekli savunmayı da yaptık. Gerçekten mükemmel bir savunma yaptık. Yalnız tek üzüldüğüm şey; kaptığımız topları ön tarafta çok kolay harcadık. Eğer oralarda biraz daha dikkatli olabilseydik, belki daha farklı bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Ama her açıdan baktığımız zaman bizim için çok iyi bir galibiyetti çünkü bizim için önemli olan bu araya kayıpsız girmekti. O yüzden de aldığımız puan çok çok önemli. Çünkü bizi bundan sonra bekleyen bir Fenerbahçe maçı var. Arkasında Kayseri ve Göztepe deplasmanlarımız olacak. O zaman kadarda daha iyi olmamız gerekiyor çünkü bu lig çok zor. Maç kazanmak çok zor. Mücadele etmeden, acı çekmeden de kazanmanız mümkün değil. Onun için bu arayı da en iyi şekilde değerlendirip, daha iyi bir yere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    Chissokho ,Azuibuke ve perreria gitmek istedi.Bunlardan Perreria fazla para istedi.Klüp bunu da kabul etti.Kısacası klüp kimseyi göndermedi.Gitmek isteyeni,gitmemesi için zincirime bağlayacaklar.Artık ,Azubuike,cissokho dan bahsetmeyin bunlar gitmek istediler ve gittiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Güler (5 yıl önce)
    Tebrikler Riza Hoca.Erol&Ali Havasini sondurdun.Bir Hoca'nin Oyuna ve skora Etkisi Nasil Olurmuş,Gösterdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Bu yönetimle olmaz forveti yok sol bek yok sağbek çok kötü ptt 1.lig kalitesinde bu gidişle çanlar yenimalatyaspor için çalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    SANA MAÇ KAZANDIRACAK. ALEKSİÇ.. ADEM BÜYÜK.. PERERA. YI ÇIKARIYOSUN. AHMET İLDİZ VE RAHMAN BUĞRADAN BEKLENTİ YAPIYOSUN. ŞABEK SOL BEGİ BECEREMİYOR. OLMUYOOO OLMUYOR NEDEN ISRAR EDİYOSUN. SANTRAFOR BUTAYİBİ SOLBEGDEN OYNATIYOSUN. MADEM SOLBEGİN YOK SİSSOKUYU NEDEN GÖNDERDİN.. BÜTÜN OTORİTERLER BİLİYOKİ EROL BULUTUN TATTİĞİ DEFANS. KORKAK FUTBOL. GEÇ BUNLARI HOCA. DANILT HAZIR DEĞİLMİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Rıza hocaya tebrikler.Planladığını gerçekleştirmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Riza.hocayi.kutlarim.basarilar.dilerim.
    0
    0
    Yanıtla