SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mağduru Polis Bilgilendiriyor

A- A+ PAYLAŞ

Toplum Destekli Polis uygulamasınca yürütülen "Mağdur Destek Projesi"nde olaylarda mağdur olan vatandaşlar sürekli ziyaret edilerek, soruşturma hakkında bilgilendiriliyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu Amiri Mesut Bilgeç, Mağdur Destek Projesi hakkında verdiği bilgide, "Toplum Destekli Polis Bürosu olarak, bir önceki ayda olan hırsızlık, dolandırıcılık, kayıp, yangın gibi asayiş olaylarında mağdur olan vatandaşlarımızın istatistiklerini tutuyoruz. Aradan 1 ay geçtikten sonra, olayla ilgili olarak yürütülen soruşturmayı yapan Emniyet birimimize giderek son durumu öğreniyoruz. Olayla ilgili tüm gelişmelere bakıyoruz. Olayla ilgili tam bilgi sahibi olduktan sonra vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, önce geçmiş olsun dileklerinde bulunup, soruşturmanın son durumu hakkında ve hangi aşamada olduğunu anlatıp, polisin 1 aylık olayla ilgili çalışmasını aktarıyoruz.

Vatandaşlardın soruşturma ile ilgili verdiği varsa yeni bilgiye ile birlikte sıkıntı ve şikayetini ilgili polis birimimize iletiyoruz. Bir sonraki ay sonucu polis birimimizde aldığımız sonucu tekrar vatandaşımızı evinde ziyaret ederek, aktarıyoruz" dedi.

Vatandaşların yapılan ziyaretlerde oldukça memnun olduğunu söyleyen Emniyet Amiri Mesut Bilgeç, "Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızı mağdur oldukları olay karşısında bir daha aynı mağduriyeti yaşamamaları için alacakları önlem yada tedbirleri kendilerine anlatıyoruz. Bu projemiz vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gördü" şeklinde konuştu.

Bilgeç, son 8 ay içerisinde 457 mağdur vatandaşı evinde ziyaret ederek, Mağdur Destek Projesi kapsamında işlem yaptıklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız