SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahallelerimiz Değişiyor Gelişiyor"

0
Güncellendi - 2020-06-04 02:19:17
A- A+ PAYLAŞ

Şeyhbayram Mahallesi Elalmış Sokak’ta gerçekleşen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına pratik ve çözüm odaklı iş planımızı geniş yelpazede uygulamaya devam ediyoruz. Yeşilyurt’taki bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

“82 MAHALLEMİZİN TAMAMINDA HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ SÜRÜYOR”

Yeşilyurt’un 82 mahallesinin tamamında hizmet seferberliğinin devam ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşlara verdikleri tüm sözleri yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanlarını koruyarak hizmet yolculuğuna emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

“YATIRIMLARIMIZI GELECEĞE DÖNÜK, PLANLI BİR ŞEKİLDE UYGULUYORUZ”

Şeyhbayram Mahallesi Elalmış Sokak’ta ki 200 metrelik yolu sıcak asfalt ile daha güzel bir görüntüye ulaştıracaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yollar halkımızın temel ihtiyaçlarından birisidir. Çeşitli sanayi alanlarının olduğu, ticaretin çok hızlı yaşandığı, insan ve araç trafiğinin yoğunlaştığı ilçemizdeki ulaşım ağını daha güçlü kılmak için yatırımlarımızı geleceğe dönük, planlı ve sağlıklı bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizin en kalabalık, en hareketli bölgelerinden olan Şeyhbayram mahallemizde ki Elalmış sokak’ta bulunan 200 metrelik yolumuzun standartını yükseltip, trafik akışının hızlı ve güvenli olması için ekiplerimiz fınısherle sıcak asfalt serimi yapıyorlar. Bugünden yaptığımız hizmetlerin geleceğe dönük olmasına, kalıcı ve nitelik seviyesinin yüksek olmasına ayrı bir önem veriyoruz. Alt yapı çalışmaları tamamlanan bütün yollarımızı sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızla konforlu hale getiriyoruz. Bir yandan fiziksel yatırımlarımız diğer taraftan sosyal, kültürel, çevresel ve temizlik hizmetlerimizle mahallelerimizin çehresini baştan aşağıya değiştiriyoruz. Mahallelerimizin kalite standardı yüksek yatırımlarımızla güzelleştikçe Yeşilyurt’umuzda ki yaşam kalitesi de o seviyede artmaktadır. Yollarımızın kalitesini yükseltiyoruz, kaldırımlarımızı düzenliyoruz, yürüyüş ve bisiklet yolları yapıyoruz, aydınlatmalar, peyzaj yenileme ve çevre düzenlemelerimizle cedde ve sokaklarımızı modern bir görüntüye ulaştırıyoruz. Hemşerilerimizin de hizmetlerimizden memnun oldukları görmek bizi daha fazla hizmet üretmeye ve çalışmaya teşvik etmektedir. İlçemizin bütün yerleşim alanlarında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini görebilirsiniz. Çünkü; bizler gönülden çalışıyoruz, sahada özverili ve gayretle çalışan bir ekibimiz var, hepsine teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama halinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Dur durak bilmeden ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Kıymetli hemşerilerimizin daha güzel şartlarda hayatlarını sürdürmelerine, kaliteli yaşam olanaklarına sahip olmaları adına gece gündüz demeden çalışmaya, verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız