SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahkeme 'Bilinçli Taksir' Dedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki doktorun ölümüne neden olan sürücüye üst sınırdan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Malatya merkez Yakınca Kasabası Onbin Konutlar mevkiinde 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında Malatya 112 Acil Servisinde görevli Dr. Hacı Muhammet Zeyveli (28) ölürken, doktor olan eşi Dr. Zeynep Zeyveli ise ağır yaralanmıştı.
Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü Emrah Çolak'ın "tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet vermek" iddiası ile yargılandığı Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava sonuçlandı.

Mahkeme sanık Emrah Çolak'a "Eylemi bilinçli taksir ile işlediği anlaşıldığından" üst sınırdan toplam 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası verdi.

FOTOĞRAFLAR : Dr. Hacı Muhammet Zeyveli (28)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız