SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makinemiz Çalışırken Paraların Saçıldığını Gördük"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da depremlerde yıkılan binanın enkazını kaldıran hafriyat firmasının sahibi, bulduğu para dolu çantayı polise teslim etti.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Milli Egemenlik Caddesi'ndeki enkaz kaldırma çalışmalarına katılan hafriyat firması sahibi Turgut Karamercan, bu sırada para dolu çanta buldu.

Polisi arayarak enkaz alanına ekip talep eden Karamercan, içerisinde pasaport, tapu ve paraların olduğu çantayı güvenlik güçlerine tutanak karşılığında teslim etti.

Turgut Karamercan, AA muhabirine, "Makinemiz çalışırken paraların saçıldığını gördük ve topladık, pasaportu da vardı. Komşuları aracılığıyla hem kişiye hem de polise haber verdik." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Hüseyin Akif (1 yıl önce)
    Doğruya şaşırır doğruyu alkışlar olduk. Zaten ne şartta ne zaman olursa olsun başkasının bir emanetini bulursan sahip çıkar teslim edersin. Müslüman olmayan adam bile bunu yapar. Şimdi birisi yapması gerekeni yapınca haber oluyor, Allahım büyüksün. Ağlayanın malı seni güldürür mü? Sadece bununla da değil. Marketler, meyve sebzeler, kiralar, giyim mobilya nakliye firmaları hepsi de fahiş haksız kazanç peşinde.. Allahım sen beni nokta kadar haramdan uzak eyle, ben malatyalıyım ve çok şükür müslümanım, öyle olmasaydım da dosdoğru olanlardan eyle. Doğrusu yarını düşünmeyen bu fırsatçıların hak günü gözlerinin fal taşı gibi açılarak büyük bir azaba uğramalarından korkuyorum..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Ne garip değil.Namussuzlugun,hırsızlığın garipsenmesi ve haber yapılması gerekirken, sayıları her geçen gün azalan ahlaklı insanlara şaşırıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 yıl önce)
    Herkes şunu bilsin ki bu yaşanan felaket hepimize bir dersdir aslında ağlayanın malı gülene ne kadar fayda sağlar bir düşünün tabi ki toplumda iyi insanların olduğu kadar kötü niyetli insanlar da mevcuttur Nefis insanın en büyük sınavıdır nevsinize uymayın yıkık binalarda bulunan her türlü para altın eşyayı polis asker Afad görevlisine tutanakla teslim edin tutanağın bir sayfasını kendiniz alın allah katında ne kadar büyük bir sevap kazandığınızdan şüpheniz olmasın allah Ülkeme böyle bir felaket bir daha yaşatmasın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıdvan (1 yıl önce)
    Toplumun hemen her ferdinin depremden kaynaklanan zayıflıktan istifade etmeye çalıştığı bu ülkede özellikle kirasını katlayan ev sahipleri, nakliye fiyatını katlayan nakliyeciler, evi yıkılanın yıkıntısına girip hırsızlık yapanlar, depo ücretlerini katlayan depocular, depremzedeye gelen yardımları çalıp stoklayan aşağılıklar, Dilek köydeki bütün pisliklerini attığı küçük bir odasını depo olarak kiralamak istediğimde bana aylık 4000 TL diyen kişi Allah hepinize de aynı yıkımı göstersin demek geliyor içimden ama demiyeceğim. Bu kadar bozuk fırsatçı insanların olduğu bir toplumda bir tane adam çıkıyor molozlar arasından içinde para bulunan çantayı polise bildiriyor. Hayret etmemek kolay değil doğrusu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Allah korkusunu bilenler kendisine ait olmayan herturlu eşyayı polis tutanagiyla sahibine teslim ederler .kardeşimizde vicdani sorumluluğunu bilerek gereğini yapmış olmanın huzuru içind e rabbim bu kardeşimizin işini gücünü rast getirsin .bu örnekse kravatlı kravatsız hırsızlara örnek olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Babuğdu (1 yıl önce)
    Helal olsun sana
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ayilmaz (1 yıl önce)
    Bu dönemde böyle düzgün insan bulmak çok zor.Bu adamın eli öpülür. Allah razı olsun. Allah böyle kişilerin sayısını artırsın.Amin..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ömür (1 yıl önce)
    Duyarlı davrandığını için teşekkkür ederim kul hakkına girmeyen insandan Zarar gelmez Allah işini rast getirsin
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nedim (1 yıl önce)
    Onurlu ve doğru davranışından dolayı şahsı tebrik ve takdir ediyoruz. Asıl kazanç ve servet; Harama tenezzül ve tevessül etmeden Az da olsa Helal kazançtır . Vesselam
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Teşekkür ederiz, özel firmalardan enkaz kaldırma işini yapanlar insanların değerli eşyasını almaya bile izin vermiyorlar keşke ilk iki depremde yıkılan apartmanların enkazlarını karayolları DSİ vb devlete ait araçlar kaldırılsa idi, özel sektör acil yıkılacak içlerinden değerli eşyalar alınmış yerlerdeki enkazı kaldırsaydı bu planlama bile maalesef yapılmamamıştı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Faruk (1 yıl önce)
    Kimileri hırsızlık yapar, Kimileri bulduğu parayı teslim eder, İnsan Oğlunun Emdiği Süt Çok Önemli Rabbim Bizleri Sütü Bozuklardan Uzak Eylesin.. BU AĞABEYDE İNSANLIĞA ÖRİNEK BİR DAVRANIŞDA BULUNMUŞ TEBRİK EDİYORUZ
    %96
    %4
    Yanıtla