SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Kendi Sahasında '6 Puanlık' Maçı Kaybetti

Malatya Arguvanspor, Kendi Sahasında '6 Puanlık' Maçı Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. Grupta Arguvan'da oynanan maçta Malatya Arguvanspor, ligin son sıralarında bulunan Karabük İdmanyurdu'na 2-1 yenildi.

Ev sahibi Malatya Arguvanspor'un golü 49. dakikada Musa Yüksel'den gelirken, konuk takım 38. dakikada Ufuk Birdal ve 73. dakikada Berkan Cengiz'in golleriyle galibiyeti elde etti.

15 takımın yer aldığı grupta, 14. haftaya 9'ar puanlı takımlardan Malatya Arguvanspor 13. sırada, Karabük İdmanyurdu ise 14. sırada girmişlerdi. ‘6 puanlık’ diye değerlendirilen bu maçta rakibine mağlup olarak büyük avantaj kaybeden Malatya Arguvanspor, rakibiyle yer değiştirdi ve 14. sıraya düştü.

STAT: Arguvan İlçe Stadı

HAKEMLER: Yakup Bakır, Azem Zorlu, Ahmet Kotan, 4.hakem Gökhan Demeli

ARGUVANSPOR: Davut Paşa, Enes Filiz, Semih İntepe, Abbas Demir, Mertcan Aşcı, Denis Meriç, Ferhat Canlı, İbrahim Enes Hoş, Dk.67 (Miraç Ölmez)Musa Buğrahan Kavaklı, Dk. 67 Yağız Rüştü Aktaş) Ayhan Gençtürk, Musa Yüksel, Dk.67 (Burak Yılmaz) 
YEDEKLER: Özer Enes Soylu, Emrecan Uzun, Enes Savucu, Burak Yılmaz, Veysel Gümüş, Abdulvahap Kaya, Yağız Rüştü Aktaş, Özkan Tan, Miraç Ölmez             
TEKNİK SORUMLU: Cemal Koç

KARABÜK İDMANYURDU SPOR: Enes Çetin, Tolga Mert Aslan, Kerem Yorulmaz, Berkay Yılmaz, Yasin Özdemir, Ufuk Birdal, Dk.71 (Berkcan Cengiz) Ahmet Enes Karataş, Dk.62 (Cenk Cengiz)Talha Özcan, Emin Akyıldız, Dk.71 (Miraç Türkyılmaz) Mustafa Kayabaşı, Yusuf Akbulut, Dk.90+5 (Berat Can Sebat)
YEDEKLER: Mustafa Güngör, Berkcan Cengiz, Berat Can Sebat, Berke Kayar, Miraç Türkyılmaz, Cenk Cengiz 
TEKNİK SORUMLU: Metin İlhan

GOLLER: Dk.38 Ufuk Birdal, Dk.73 Berkcan Cengiz (Karabük İdmanyurdu Spor) Dk.49 Musa Yüksel (Arguvanspor)

SARI KART: Burak Yılmaz, Abbas Demir (Arguvan Spor) Mert Tolga Aslan, Berkay Yılmaz, Enes Çetin, Kerem Yorulmaz, Mustafa Kayabaşı, Yusuf Akbulut (Karabük İdmanyurdu Spor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Canercan44 (4 ay önce)
    Ara transferde takviye yapılmazsa küme düşeriz
    %75
    %25
    Yanıtla