SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Ligde İlk Galibiyetini Elde Etti

Malatya Arguvanspor, Ligde İlk Galibiyetini Elde Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, bu hafta kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Mardin 1969 Spor'u 2-1 mağlup etti ve ligde ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmanın golleri son dakikalarda geldi.

Ev sahibi Arguvanspor, 85. dakikada Furkan Yiğit'in golüyle 1-0 öne geçti. Mardin'den Serkan Köse 90+1. dakikada attığı golle 1-1'lik beraberliği sağladı. Maçın 90+3. dakikası oynanırken Yağız Rüştü Aktaş Malatya Arguvanspor'u 2-1 öne geçiren golü attı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmada Malatya Arguvanspor'dan Ferhat Canlı, Özer Enes Soylu, İbrahim Enes Hoş ve Mertcan Aşcı, konuk takımdan da Ahmet Can Özdemir, Habip Akman, Ali Eren Karadağ, Berkay Sizer ve Mustafa Eren Damar sarı kart gören oyuncular oldular.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

STAT: Arguvan İlçe

HAKEMLER: Oğuzhan Gökçen, Mustafa Cem Büyük, Ahmet Şen, 4. hakem Uğurcan Şanlı,

MALATYA ARGUVANSPOR: Özer Enes Soylu, Denis Meriç, Atakan Arslan (Dk.46 Musa Yüksel), Furkan Yiğit (Dk.88 Abdulvahap Kaya), İbrahim Enes Hoş (Dk.70 Ayhan Gençtürk), Ferhat Canlı, Enes Filiz, Mertcan Aşçı, Özkan Tan (Dk.70 Yağız Rüştü Aktaş), Veysel Gümüş (Dk.46 Musa Buğrahan Kavaklı), Abbas Demir,

MARDİN 1969 SPOR: Ogün Samet Nuhoğlu, Berkay Sizer, Mehmet İlter, Ali Eren Karadağ, Ahmet Can Özdemir, Gencay Erten (Dk.60 Habip Akman), Mustafa Emirhan Özyaşar, Mustafa Eren Damar (Dk.88 Mesih Kayabaş), Serdar Yiğit, Ali Kemal Özkan, Muhammet Beşir (Dk.70 Serkan Köse),

GOLLER: Dk.85 Furkan Yiğit, Dk.90+3 Yağız Rüştü Aktaş (Malatya Arguvanspor), Dk. 90+1 Serkan Köse (Mardin 1969 Spor)

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 ay önce)
    Malatyahaber sitesi yöneticileri, ana sayfada neden Malatya yı profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Malatya Arguvansporun bulunduğu 3. ligi değilde, 1. lig puan fikstürünü gösteriyorsunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gururumuzsun. (7 ay önce)
    Tebrik eder, başarılarınızın devamını diliyorum. Gurbetteki malatyalı.
    %100
    %0
    Yanıtla