SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, Ordu Deplasmanından Puansız Dönüyor

Malatya Arguvanspor, Ordu Deplasmanından Puansız Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Malatya Arguvanspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi ve 65. dakikada Kadir Arı'nın ayağından yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Sezona Erhan Çelik ile başlayan, sonra Cemal Koç'la anlaşan, aldığı başarısız sonuçlar üzerine ilk yarının son maçında Teknik Direktörlüğe Koç'un yerine Çağakan Kıran'ı getiren, ancak son olarak anlaştığı Ümit Dohman'ın yönetiminde ikinci yarıya hazırlanan Malatya Arguvanspor, kadrosunu da Emrah Tak, Selman Faruk Dibek Yiğit Ulaş, Engin Berk Nebioğlu, Murat Kaan Çalık, Burak Efe Yaz, Mehmet Can Davarcıoğlu, Mehmet Han Küçük, Eren Taştan, Yusuf Can Pürçek ile takviye etmişti.

Ordu deplasmanına iddialı giden Malatya Arguvanspor, rakibine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maçın oynandığı stat ve kadroları şöyle:

STAT: Yeni Ordu Stadı

HAKEMLER: Seyfettin Alper Yılmaz, İsmail Semih İleri, Hüseyin Sepetcioğlu 4.hakem Erkan Erzen

52 ORDUSPOR FK: Ersin Aydın, Anıl Şahin, Emre Sarıkaya, Nazmi Candoğan, Enes Yetim, Hüseyin Furkan Uslu, Oğuzhan Öztürk  (Dk.89 Sergen İlhan), Yusuf Mert Tunç  (Dk.67 Mustafa Yılmaz) Nevzat Bilen, Kadir Arı ( Dk.90 Ali Kemal Başaran, Sinan Akaydın (Dk.77 Yusuf Atasoy),
YEDEKLER: Ömer Faruk Ay, Sergen İlhan, Mustafa Yılmaz, Batuhan Aktaş, Ali Sefer, Yusuf Atasoy, Halil İbrahim Kaya, Ali Kemal Başaran, Hüseyin Güngör, Ahmet Baha Bilgin 
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Yıldırım

MALATYA ARGUVANSPOR: Davut Paşa, Emrah Tak (Dk.85 Selman Faruk Dibek), Yiğit Ulaş, Engin Berk Nebioğlu, Mertcan Aşcı, Denis Meriç, Murat Kaan Çalık, (Dk. 85 İbrahim Enes Hoş), Yağız Rüştü Aktaş (Dk.85 Burak Efe Yaz) Musa Buğrahan Kavaklı, Ayhan Gençtürk (Dk. 71 Miraç Ölmez), Musa Yüksel (Dk. 68 Mehmet Can Davarcıoğlu)
YEDEKLER: Özer Enes Soylu, Semih İntepe, Selman Faruk Dibek, Miraç Ölmez, Mehmet Han Küçük, Eren Taştan, Burak Efe Yaz, İbrahim Enes Hoş, Mehmet Can Davarcıoğlu, Yusuf Can Pürçek,
TEKNİK SORUMLU: Ümit Dohman

GOL: Dk.65 Kadir Arı (52 Orduspor FK)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Maçtan  enstanteneler (Ordu, iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız