SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor Yönetiminden Sert Bir Açıklama Geldi

Malatya Arguvanspor Yönetiminden Sert Bir Açıklama Geldi
A- A+ PAYLAŞ

‘Devre Arasında En Güçlü Transferlerle 3. Lige Devam Edeceğiz’
3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve ligin alt sıralarında yer alan Malatya Arguvanspor'un yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kulüp bünyesinde yaşanan bazı sıkıntılar da dile getirilerek, "Malatya Arguvanspor devre arasında en güçlü transfer takviyeleriyle 3.Lig’de yoluna devam etmek için var gücüyle çalışacaktır. " denildi.

Kulüpten,  yapılan açıklama şöyle:

“Spor camiamızın kıymetli paydaşları; son günlerde kulübümüzle ilgili ortaya atılan bazı gerçek dışı iddia ve ithamlar bu açıklamanın yapılmasını zorunlu hale getirmiştir.

Arguvan Belediyespor’u ilçemize ve Malatya futboluna bir renk getirsin diye 2. Amatör’den 3. Lig’e kadar başarılı bir şekilde taşıdık. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sezon başında Malatya Arguvanspor ismiyle tüm şehrin sahipleneceği bir takımımız olsun istedik. Çıkarılan her türlü zorluk, tutulmayan tesis sözleri ve nakdi yardım vaadlerine rağmen kulübümüzü ligde tutmayı başardık. Bu sezon ise daha genç ve maliyet olarak 3.Lig’in altında bir bütçeyle yola çıktık. Sportif olarak beklediğimiz saha sonuçlarını bir türlü alamadık. Skorsal eleştirileri kabul etmekle birlikte kulübün yönetilmesi ve Malatya Arguvanspor’un kırmızı çizgileri üzerinden yapılan açıklamalara sessiz kalmamızın mümkün olmadığını belirtmek isteriz.

Malatya Arguvanspor’a sistem getirme, maddi kaynak bulma ve daha nice sözlerle gelerek bu kulübün ağırlığını taşıyamayacak isimlerin, şeffaflıktan uzak bir şekilde transfer edilmek istenmesi, takımın omurgasının dağıtılarak yerlerine deneme yanılma türünde transferler alınmaya çalışılması, maddi kaynak oluşturma adına tecrübeli oyuncuların yönetim kurulundan habersiz rakamlarla satışa çıkarılması kulübümüzde bardağı taşıran noktalar olmuştur. Malatya Arguvanspor asla kendi çizgilerinden ödün vermeden yoluna devam edecektir. Bu noktada daha önce spor camiamız tarafından yakınen bilinen ve her dönem her kulüple olumsuz anılan bazı kişilerin kulübümüzle ilgili yanlı ve gerçeklikten uzak açıklamalarına itibar etmemenizi önemle belirtiyoruz.

Malatya Arguvanspor devre arasında en güçlü transfer takviyeleriyle 3.Lig’de yoluna devam etmek için var gücüyle çalışacaktır.

Tüm taraftarımızın sabır ve desteğiyle bu zor günleri aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AliRıza (3 ay önce)
    Arguvanspor şimdiye kadar iyi geldi fakat para bitince ve takıma destek veren zenginlerinde gücü bir yere kadar olunca kalıyor belediyeyle filan olacak iş değil bu. Takımın tesisleri yeterlidir 3.lig için takıma şu anda gerekli olan maddi destek olacak birileridir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Gerçekçi (3 ay önce)
    Seçim sürecinde aday belirleme arifesinde olan chp il yönetimini etkilemek amacıyla Mehmet Kızıldaş ın açığını aramaya çalışan bazı güruhlar ,açık bulamadıkları için şimdide Mehmet Başkanın adaylık sürecini olumsuz yönde etkilemek için buradan vurmaya çalışıyorlar. Madem bu kadar kötüydü bu kulüp yönetimden çıkarılınca mı bu durum akıllarına geldi? Hayır. Meyveli ağacın meyvesini yiyemediler dalını kırmak istiyorlar. Bilmezler ki Arguvan da ağaç zor şartlarda yetişir. Yetişince de kolay kolay kurumaz. Öyle Arguvan da yaşamadan bilmezler bunu.
    %88
    %12
    Yanıtla